Stichting Intermobiel

themaspraakchat 11 mei over vriendschap en relaties

Maandagavond 11 mei 2015 is er van 19.15- 20.15 een Intermobiel spraakchat over het thema vriendschap en relaties. Beinvloed je handicap je vriendschap en relaties met andere mensen? Heeft dit alleen een ongunstige invloed of heb je wellicht door je handicap andere mensen leren kennen die je zonder handicap nooit ontmoet had? Wat is het voordeel en nadeel van vrienden die ook een handicap hebben? Hoe ga je om met een beperkte mobiliteit in een vriendschap? Hoe los je dit op en bedenk je activiteiten die thuis kunnen om je vriendschap in te vullen? Hoe ga je om met mensen die jou verzorgen, begeleiden of je huis schoonmaken? Houd je dat puur zakelijk of ontstaan daar ook vriendschappen? 

 

In hoeverre hebben de nieuwe digitale mogelijkheden hier een rol in? Kun je door skype en facetime toch meer betrokken worden met je vrienden en familie die ergens zijn waar jij niet bij kunt zijn? Dit alles en nog veel meer kan besproken worden.

 

Heb je zin of behoefte om mee te doen, bel dan rond 19.10 naar (010) 299 10 02 en toets 56712800#

Als je wel mee wilt doen maar niet om 19.15 kunt, dan kun je ook later inbellen maar ben dan wel rustig als je inbelt met praten.

Houd rekening met geen achtergrondgeluid en met niet praten met andere mensen op de achtergrond i.v.m. de verstaanbaarheid. Het

nummer waar je naar toe belt, is een gewoon 010 nummer dus is lokaal tarief. Het is dus geen duur nummer.

 

De volgende data is maandagavond 8 juni. Zet het vast in je agenda!

Als je nieuw bent en de spraakchat wilt testen, mail me dan even.

Tot maandag de 11e!
 

Groetjes Veroni Steentjes