Stichting Intermobiel

geslaagde spraakchat met Jan Troost

Jan Troost bij Intermobiel

Gisteravond hadden we onze maandelijkse spraakchat  waar we telefonisch lotgenotencontacht in hebben. Gisteren was  Jan Troost onze gast die zich al heel lang inzet voor de emancipatie van mensen met een handicap. Sinds kort werkt hij bij de MEE. We hebben de avond gevuld met verhalen van Jan maar ook met verhalen waar de doelgroep tegenaan loopt. Het blijkt dat de tijden er niet beter op zijn geworden en het steeds moeilijker wordt om te krijgen wat je nodig hebt om midden in de maatschappij te zijn met een handicap. Ze maken het je moeilijker in plaats van makkelijker om te participeren.

 

Het was gisteren een volle bak met doelgroepers.  Iedere tweede maandag van de maand is er een spraakchat van 19.15-20.15 tot maximaal 20.30. Het is telefonisch vergaderen gesponsord door de KPN. Je hebt alleen een telefoon nodig, volle batterij, handsfree functie en een rustige achtergrond.

Je belt met lokaal tarief naar een 010 nummer (010) 299 10 02 en toetst 56712800# in.

 

In het begin kan het wellicht eng zijn om mee te  doen. Het is ook mogelijk om het een keer proef te testen met mij. Ook als je ouder dan 40 jaar bent maar een handicap hebt en behoefte aan lotgenotencontact hebt, ben je welkom.

 

Het is het handigste om ons even te mailen en je e-mailadres door te geven dan ontvang je iedere maand een mailtje van mij over de spraakchat. Soms is er een thema en soms niet en soms is er een gast. Ik sta altijd open voor ideeen.

 

Ik hoop dat je er een volgende keer bij bent. Laat van je horen als je vragen hebt.

  

Groetjes Veroni Steentjes
spraakchat@intermobiel.com