Stichting Intermobiel

Julius K9 dekje voor Stitch de cavalier king charles spaniel hulphond van Veroni

Leverancier: Jan van Driel
Naam gebruiker: Veroni Steentjes
Vergoed door: Medium maat 28,--per stuk. Ik heb het eerst zelfbetaald, later terug gekregen van Service dogs 
  Stitch met het dekje om met de tekst label hulhond erop Julius K9 dekjes in verschillende kleuren te koop

Service dogs hadden geen kleine hesjes voor Stitch. Vandaar dat ik via via bij een bedrijf Jan van Driel uit kwam in Toldijk. Ze verkopen deze hesjes en veel andere spullen voor honden via de website zoals tekstlabels die erop horen. Omdat ik niet naar hen toe kan en niet weet welke maat Stitch nodig heeft van het K9 dekje, is hij als uitzondering bij me thuis gekomen, omdat hij in de buurt moest zijn. Ik had al aangegeven Intermobiel blauw te willen. Al snel was duidelijk dat Stitch de medium maat nodig had. Hij voelde zich in het begin erg ongelukkig met het hesje aan, maar na wat vaker om te hebben gedaan, is hij er al aan gewend. Ik heb twee k9 hesjes gekocht. Ik wilde een reserve hebben. Die kleur had Jan niet bij zich, maar die lag twee dagen later al in de bus. 

Ik ben dus erg tevreden over Jan van Driel. Ik ben blij dat ik door zijn hulp en vriendelijkheid zelf het hesje (julius k9) heb kunnen uitzoeken. Normaal had ik er niet bij kunnen zijn, maar nu dus wel!

Met een hesje aan met tekstlabels erop is het wel voor mensen iets duidelijker dat het om een hulphond gaat die dus wel een winkel in mag. Alleen verwachten ze vaak niet dat een kleine hond ook een hulphond is, maar als je vaker komt, wennen ze er wel aan. Niet iedereen is hetzelfde en dus ook iedere hulphond niet!

Toegevoegd februari 2012