Stichting Intermobiel

Sponsorloop 4-daagse 2018

Intermobiel’s Nijmeegse Vierdaagse lopers

 

Dit jaar zijn er meer lopers die voor Intermobiel aan de Vierdaagse meedoen. Allen lopen met een shirt van de stichting met de tekste 'ik loop voor Intermobiel', drie lopers gaan ook nog geld voor Intermobiel ophalen. Martin en John lopen voor de 6e keer als sponsorloper voor Intermobiel mee. John gaat voor de 11e keer de Vierdaagse lopen. Hij kan de Vierdaagse niet missen; de sfeer onderweg vindt hij te gezellig. Uiteraard loopt John 50 kilometer. John heeft ook een statiegeld actie opgezet bij de Jumbo supermarkt in Nederweert.

Het is bijzonder dat Martin op 74-jarige leeftijd (!) zoals altijd voor de lange afstand (50 km) kiest. Martin is een trotse opa van zes kleinkinderen. De voorgaande jaren kwam Martin ruim voor de grote meute binnen. Soms kwam hij zelfs tegen het einde van de ochtend al bij de finish, dan moest hij wachten totdat de mensen van de organisatie gereed waren om hem af te stempelen!

 

We zijn heel blij dat het team van sponsorlopers is uitgebreid. Marian Meeuwissen liep vorig jaar al de vierdaagse in het shirt ‘Ik loop voor Intermobiel’, dat doet ze dit jaar ook, maar dan als sponsorloper! Marian loopt voor de 15e keer de Vierdaagse! Net als John en Martin loopt ook zij de dagelijks de 50 kilometer.

Je kunt John Heldens, Martin Kneepkens en Marian Meeuwissen op de site van devierdaagsesponsorloop.nl sponsoren. De tussenstand van onze drie kanjers zie je hier.

John2015d kopie    2017Martin3site    Marian_Meeuwissen_ikloopvoor_site
John Heldens
klik hier voor zijn sponsorpagina
  Martin Kneepkens
klik hier voor zijn sponsorpagina
  Marian Meeuwissen
klik hier voor haar sponsorpagina


Veel respect voor onze Intermobiel lopers! Tot slot willen we iedereen (nogmaals) bedanken die voor ons meeloopt en wensen ze een mooie, plezierige Vierdaagse toe!

 

Groetjes,

Johan