Stichting Intermobiel

Stem op Intermobiel bij Rabobank clubkas campagne Arnhem eo

rabobank
Stichting Intermobiel doet mee aan de Rabobank clubkas campagne in de regio Arnhem en omstreken.  Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank  goede doelen uit Arnhem en Omstreken. Mensen in deze regio die lid zijn van de Rabobank kunnen op goede doelen stemmen waaronder Stichting Intermobiel. Als het goede doel tien stemmen heeft, mag het deelnemen.
Als je lid bent van Rabobank Arnhem ontvang je vanaf 3 september per post een stemkaart met een unieke code. Je mag totaal vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen per club. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert! De stemperiode is van maandag 2 september tot en met maandag 16 september 2019

Stem op de Arnhem Stichting Intermobiel voor en door minder mobiele en huisgebonden jongeren die vergeten worden doordat ze niet naar buiten kunnen door hun fysieke  handicap of ziekte.

De Arnhemse  Veroni Steentjes zette dit in 2001 op omdat ze zelf ook overal alleen voor stond toen ze ineens bedlegerig werd. Ze wil haar kennis en ervaring doorgeven zodat lotgenoten het makkelijker hebben.
Intermobiel zet zich in voor deze vergeten groep jongeren, omdat ze anders isoleren achter de geraniums. Intermobiel is een kleine vrijwilligersorganisatie waarvan negentig procent een handicap heeft. Intermobiel zet zich in door lotgenotencontact te bevorderen om isolement te voorkomen en een luisterend oor te geven. Door  kennis en ervaring te delen hoeft niet iedereen hetzelfde wiel hoeft uit te vinden en wordt er bijgedragen aan zelfstandigheid. Intermobiel zet zich ook in voor de belangen van de doelgroep bijvoorbeeld door middel van aandacht te vragen voor problemen waar ze tegenaan lopen zodat er bijvoorbeeld op het gebieBEDANKT VOOR UW STEM OP ONSd van toegankelijkheid ook gedacht wordt aan  ligrolstoelen en bedden. Intermobiel kijkt naar wat je nog wél kunt met een handicap en stimuleert elkaar daarin. Intermobiel heeft een fonds waardoor we lotgenoten willen helpen op het gebied van bijvoorbeeld pc, software en apparatuur zodat hun mogelijkheden vergroot worden als ze overal buiten vallen en financiën ontbreken. Onze slogan is Samen komen we eruit! Zorg dat het gezicht van deze jongeren blijft bestaan en hun mogelijkheden en maatschappelijke participatie vergroot wordt! Iedere stem telt voor ons!
Bedankt voor het stemmen op Stichting Intermobiel
Groetjes Veroni Steentjes
p.s. Intermobiel heeft de Anbi status van de belastingdienst dus uw stem komt zeker goed terecht.