Stichting Intermobiel

Nijmeegse 4daagse opbrengst 2019

In juli werd de Nijmeegse Vierdaagse gelopen door drie sponsorlopers. Zij liepen namens Intermobiel vier dagen op rij 50 kilometer en wilden daarmee geld ophalen voor onze stichting en natuurlijk ook om de bekendheid van Intermobiel te vergroten. Onze vaste lopers Martin Kneepkens en John Heldens waren net als voorgaande jaren actief op de

wegen rondom Nijmegen. Daarnaast hadden we een debutant, Niels Fiddelaers. Hij koos net als zijn “voorbeelden” voor de langste afstand en werd sponsorloper.

 

Martin kende een voorspoedige 4daagse. Het lopen ging hem goed af. Dagelijks finishte deze kwieke 74-jarige rond het middaguur. Martin liep niet alleen veel geld voor Intermobiel bij elkaar, maar hij kwam zelfs op televisie toen hij op de laatste dag op Via Gladiola werd opgewacht door zijn vrouw Annie. Zij overhandigde hem een bosje gladiolen en gaf hem een welverdiende zoen. 

Martin_19_GAHT4972

John liep een van zijn zwaarste 4daagse ooit. Hij had veel hinder van zijn voeten. Puur op karakter voltooide hij de vierdaagse, maar hij moest daarbij erg diep gaan. Een ander had waarschijnlijk opgegeven, maar bikkel John hanteert als motto: “Als je eraan begint, moet je hem ook uitlopen.” Hij geniet van de gezelligheid maar moest soms een tandje bijschakelen om op tijd binnen te komen. John was niet alleen sponsorloper, maar had daarnaast met een statiegeldactie € 180 bij de supermarkt Jan Linders in Nederweert opgehaald (zie foto).

 

Niels behoorde met zijn leeftijd van 15 jaar tot de tien jongste deelnemers op de 50 kilometer. Dagelijks startte hij gelijk met John, die hem even de weg wees, maar verder liepen zij hun eigen tempo. Niels finishte dagelijks in het begin van de middag. Hij vond het een schitterend evenement en genoot vier dagen en wil beslist ook volgend jaar weer meedoen, net als John en Martin trouwens.

4daagse_01A

Een speciaal woord van dank is op zijn plaats voor Emile Cobben. Hij ondersteunde het lopersteam mentaal, medisch en culinair. Hij bemande onderweg de eenkoppige Intermobiel hulppost voor onze lopers.

 

En dan: wat hebben deze drie kanjers bij elkaar gelopen? Martin, John en Niels hebben maar liefst € 2.919 opgehaald voor Intermobiel. Nooit eerder werd zo’n hoog bedrag bij elkaar gelopen! Sjapo! Alle sponsoren mede namens het bestuur van Intermobiel: BEDANKT!

IMG_4534uitsnede_janlinders

Johan Fiddelaers