Stichting Intermobiel

Olga met haar hond

Mijn hondje Diva: ‘Ik zou haar voor geen goud willen missen.’

Mijn naam is Olga Brosens (24 jaar) en ik woon samen met mijn vriend Michel. Ik ben lid van het promotieteam en van het bestuur  van Intermobiel. Bijna zeven jaar geleden heb ik een hersenbloeding gehad waardoor mijn rechter zijde verlamd is geraakt.

Ik ben opgegroeid met dieren, voornamelijk met honden en paarden. Toen ik in november 2008 ging samenwonen met mijn vriend, voelde ik me erg eenzaam, omdat ik vaak overdag alleen thuis was.
 
Zoals velen zijn mijn vriend en ik begonnen met het huren van een huis. In mei van dit jaar hebben we een huisje in Roosendaal gekocht. Omdat een paard niet in onze woonkamer past, hebben we besloten dat ik een hondje ging kopen. Dit was een hele klus, omdat er bijna geen vrouwelijke King Charles hondjes beneden de € 400,- zijn. Uiteindelijk heb ik er één gevonden en ik heb haar Diva genoemd.

Mijn hondje Diva is de liefste hond in de wereld, ze is op 19 april geboren en luistert super goed! Ook al is ze soms ondeugend, ze is altijd vrolijk en speels. Behalve als ze slaapt, dan is ze gewoon een dotje!!!

Een tijdje terug zijn we met haar gaan fietsen, mijn vriend en ik op de tandem en zij achterop. Dit was geweldig leuk! We hebben een speciale mand gekocht waar zij in kan zitten op onze ‘familiefiets’.
Olga en haar hond Diva

Soms, als ik ’s ochtends in bed lig, heb ik geen zin om eruit te gaan. Als ik dan denk aan haar lieve snoetje, spring ik uit bed om haar uit te laten… Scheve koppies trekken kan ze als de beste, iedere seconde wel weer een ander koppie. Ook blaffen naar de honden op tv kan ze goed, dan liggen mijn vriend en ik dubbel van het lachen!

Ik zou haar voor geen goud willen missen. Eerst waren we met z’n tweetjes, maar nu zijn we een gezinnetje!!!
Geschreven door Olga Brosens.
Geredigeerd door Johan Fiddelaers.

Januari 2010.