Stichting Intermobiel

Shopkorting

Websiteadres  www.shopkorting.nl
Soort producten Via shopkorting kan je bij meer dan drieduizend internet winkels kopen met korting.Shopkorting werkt samen met webwinkels die ons belonen voor elke aankoop van een bezoeker die van Shopkorting afkomstig is. Shopkorting.nl is in staat om een korting uit te betalen aan haar leden, omdat Shopkorting.nl deze commissie deelt met het lid dat een aankoop heeft gedaan.

Als u een aankoop doet via internet, dan ontvangt iemand hier vaak een commissie over. Wij delen deze commissie met onze leden. Zo kunnen we u een extra korting geven. Uw korting is dus niet (direct) zichtbaar tijdens het afrekenen bij de webshop, maar wordt achteraf (binnen 48 uur) zichtbaar in uw account. Shopkorting berekent de korting dus zelf achteraf. De korting wordt niet gegegeven door de webwinkel zelf.

U kunt Shopkorting.nl vergelijken met een loyaliteitsprogramma als Airmiles of het sparen van zegels/punten. Shopkorting.nl keert echter geld uit i.p.v. cadeaus. De waarde van onze kortingen liggen ook aanzienlijk hoger dan punten, airmiles of welk spaarprogramma dan ook. U hoeft uw gespaarde tegoed dus niet uit te geven aan geselecteerde artikelen zoals bij andere loyaliteitsprogramma's, want uw tegoed wordt overgemaakt op uw bankrekening. Zo kunt u zelf kiezen wat u met uw korting doet.

Het enige wat u hoeft te doen is in te loggen en te klikken op een van onze speciale links. Daarna winkelt u zoals gewoonlijk in de webshop van uw keuze. Slechts twee stappen die u veel voordeel opleveren.
 

Verzendkosten  nvt
Betaling  nvt
Ruilen  nvt
Retourneren  nvt
Cijfer  8
Voordelen - Je doet je normale boodschappen op internet zoals altijd en spaart zo nog eens voor extra korting.
- Je krijgt de korting in geld, dus je bent niet afhankelijk van punten in artikels om te wisselen.
- Het zijn bekende winkels waar je anders ook altijd boodschappen doet, dus nu extra spaart.
- De korting varieert van 1% tot  soms wel 10 %. De korting staat per winkel duidelijk aan gegeven. De korting wisselt dus ook door de tijd heen.
Nadelen  - Je moet wel eerst inloggen, voordat je de korting krijgt dus let even op het groene duimpje!