Stichting Intermobiel

Glijmiddel

 
Glijmiddelen van Durex

 • Play Tingle van Durex glijmiddel (gemiddelde prijs €11,65 bij Condoom Anoniem, bij de PABO slechts €6,95 maar dan betaal je nog wel €4,95 verzendkosten). Het is een plezier verhogend glijmiddel dat zorgt voor een verhoogde tintelende stimulatie. Het kan gebruikt worden over het gehele lichaam, zodat het ideaal is voor een top-tot-teen tintelende ervaring. Gemakkelijke pompverpakking.  Dit glijmiddel op siliconebasis bevat menthol voor een tintelende sensatie! Het is dus veilig te gebruiken met condooms. Droogt niet uit op het lichaam. De verfrissende geur en smaak van mint. 

  Ervaring: Ik vond de menthol die erin zat wel lekker ruiken, maar ik heb totaal niet iets gemerkt van het tintelende effect. Ik vond het dus erg tegenvallen als je de omschrijving leest. Ik heb het over het hele lichaam gebruikt en had zelf nergens het tintelende effect.  

  Ervaring 1:
  Het groene tintelglijmiddel: dit zou het fijner moeten maken, alleen dat heeft het dus niet gedaan. Het leek een soort mintachtige substantie, waardoor het leek alsof je tandpasta als glijmiddel gebruikt. Alsof het daar beneden min of meer aan het branden is…Niet erg aangenaam, zowel voor mij als voor mijn vriend niet
   
Durex play glijmiddel Tingle met menthol

 

 • Durex Play O stimulerende gel is gemaakt en getest voor vrouwen door vrouwen, met een unieke combinatie van ingrediënten die je stimuleren, je genot verhogen en je laten genieten. Je kunt het zó gebruiken, of met een vibrator, alleen of samen met je partner. Durex Play O bevat speciale actieve ingrediënten die ervoor zorgen dat bloedtoevoer naar de clitoris toeneemt en zorgt voor een tintelende sensatie. Gebruik: breng een klein beetje Play O aan op je intiemste plekjes, waar je maar wilt.  Breng het zo vaak opnieuw aan als je wilt, maar niet teveel tegelijk. Je kunt het samen met een glijmiddel gebruiken. Het is een heldere gel op waterbasis die niet vlekt en makkelijk uit te wassen is, irriteert niet  en is veilig te gebruiken met condooms. Weinig nodig voor een sensationeel effect dat 5 tot 20 minuten aanhoudt. Het heeft een mooie stijlvolle verpakking (matglas) van 15ml.  Durex play O is te koop bij Kruidvat en bij de PABO, Christine le duc en bij de webwinkel www.condoom-anoniem.nl voor 14,95 incl. verzendkosten en discreet verzenden.

  Ervaring: Ik heb het nog niet vaak gebruikt, maar merkte het prettige effect wel. Ik ga het zeker vakger proberen. Voordeel is ook het mooie flesje waardoor het er niet uitziet als iets voor de seks wat wel handig is als je vreemde mensen in je persoonlijke spullen hebt.
Durex play o geld stimulerende gel voor vrouwen

 

 • Durex Play Massage 2 in 1 Gel is een uniek produkt dat speciaal is ontwikkeld voor een intieme massage én voor gebruik als glijmiddel. Het is een verrijking voor het voorspel en heerlijk om te gebruiken voor de intieme zones van je lichaam, óók als je een vibrator of stimulator gebruikt.

Extra voordelen zijn:
-Durex Play Massage is niet vet of plakkerig
-Je kunt het veilig gebruiken met speeltjes en condooms
-Een handig doseersysteem: met één hand te gebruiken
-Durex Play Massage heeft een aangename zoete smaak

Het is te koop bij de Kruidvat, Christine Le Duc, Pabo en bij www.condoom-anoniem.nl voor ongeveer € 12,95 incl verzendkosten.

Ervaring: Ik vond deze paarse glij-massage middel in één, voor de vrouw best aangenaam. Je moet er niet te veel van gebruiken, want anders heeft de man niet meer het fijne gevoel van klaarkomen. Hij voelt dan bijna niks meer dus dat is niet fijn. Maar voor wat extra sensualiteit en dat hij er makkelijker in glijdt is dit een goede oplossing!

Durex play massae gel en glijmiddel in een

 

 • Durex Play Sensations - 10 plezierverhogende glijmiddelen, Prijs: €6,50 bij www.condoom-anoniem.nl. Durex Play Sensations is een doosje met 10 sachets plezierverhogende glijmiddelen. Hiermee kun je extra genieten en experimenteren met aanraking, gevoel, smaak en natuurlijk met elkaar!

Het doosje bevat 10 sachets à 5ml in de varianten:
2x Durex Play Warming (verwarmend glijmiddel)
2x Durex Play Tingle (glijmiddel met een tinteling)
2x Durex glijmiddel met Aloë Vera
2x Durex glijmiddel met Pina Colada smaak
2x Durex glijmiddel met Kersen smaak

Ervaring: Dan de zakjes glijmiddel met bijvoorbeeld kersensmaak, pina colada etc.
Deze waren wel heel aangenaam. Ondanks dat je daarna wel een beetje plakkerig aanvoelt, waren deze heel fijn! Ze geven een warm gevoel aan je geslachtsdeel wat het vrijen heel lekker maakt.
 

Durex play sensations diverse smaken

We hopen natuurlijk dat deze pagina's gevuld gaan worden met jouw ervaringen. Zo kunnen we leren van elkaars verhalen en wellicht erkenning en herkenning vinden in elkaars ervaringen. Ook kan je er wellicht iets van leren hoe je een bepaalde situatie anders aan kunt pakken. Jouw ervaring is dus erg welkom!

Vanzelfsprekend wordt er zorgvuldig mee omgegaan. Alle bijdrages worden anoniem geplaatst, dus zonder naam. Ook zijn andere ervaringen welkom op het gebied van seksualiteit die niet in een van de drie rubrieken past. Dus schrijf je ervaring op, en mail het naar ons toe o.v.v. seksualiteit, zodat we het hier kunnen toevoegen.

Alvast bedankt!
Groetjes Stichting Intermobiel