Stichting Intermobiel

Fellowes concept en documenthouder, ook voor boekensteun en handig om tekst over te typen op de pc betere standaard

Fellowes concepthouder 21140 booklift zilver
Gekocht bij: centralpoint 
Naam gebruiker: Veroni Steentjes
Vergoed door: zelf betaald De standaard met verzendkosten kost €20,17
Fellowes booklift concepthouderFellowes concepthouder met boek erop
Klik op de foto voor een vergroting

Booklift is speciaal ontworpen voor grote boeken en handleidingen, geschikt voor de dikste boeken. Twee verstelbare clips houden de bladzijden op hun plaats.

Fellowes concepthouder Booklift zilver Flexarm met verzwaarde basis. Flexibele arm voor ergonomisch juiste kijkhoogte en -hoek. Leesgedeelte van de documenthouder draait 90° voor verticale of horizontale postitie. Regellezer glijdt op en neer of kan worden weggeklapt als deze niet wordt gebruikt. Verstelbare clip voor documenthouder van A4-formaat en brede formulieren. De verzwaarde basis zorgt voor stabiliteit en opbergruimte voor drie cd's en zelfklevende briefjes. Voor maximaal 150 vellen papier. Afmetingen verpakking: Lengte: 297mm Breedte: 287mm Hoogte: 25mm Gewicht: 287g

- Booklift documenthouder grafiet Speciaal ontworpen voor planners,grote handleidingen of referentiemateriaal.
- Twee verstelbare clips houden de gewenste pagina's opengeslagen.
- Negen instelbare hoogten voor praktisch elke boekgrootte en kijkhoek.
- De poot aan de achterkant heeft een antislip onderkant en kan worden ingeklapt.
- Geschikt voor standaard ringbanden van A4-formaat.

Uitleg en tevredenheid van Veroni:
Als je tekst overtypt uit een boek en achter de pc of laptop zit, mis je vaak een hand, omdat je het boek moet vasthouden en graag met twee handen wilt typen. Dit kan dat probleem oplossen. Als je een stevige boekenstandaard zoekt of waar veel papieren stevig op staan, is dit de ideale betaalbare aanpassing. Het is makkelijk opvouwbaar en in te klappen, zodat het ook nog in een A4 map meegenomen kan worden. De pootjes houden het boek goed open. Dit is een beter steviger product dan de Kensigton documenthouder. Voor de geringe prijs een heel handige uitvinding! Ik vind het veel beter dan de bookseat Handig dus als je een boekstandaard zoekt als je een beperkte handfunctie had en ook nog eens handig als je met regelmaat teksten uit een boek overtypt of tekst van geprint papier of een tijdschrift.