Stichting Intermobiel

Mobiel Magazine december 2022

Voorzijde Mobiel Magazine december 2022 van Stichting IntermobielWe hebben met ons redactieteam opnieuw een dik mooi, informatief en gevarieerd Mobiel Magazine samengesteld. Het is een gratis magazine geschreven voor én door mensen uit de doelgroep en hun omgeving, maar eigenlijk is het voor iedereen interessant om te lezen! 
 

Inhoud: Dit magazine is een bijzonder magazine ter ere van Johan Fiddelaers, die in augustus plots overleden is en die de afgelopen 20 magazines heeft vormgegeven. Gelukkig wilde Jo-Ann dit magazine vormgeven ter ere van Johan. Maar daarnaast is het opnieuw een vanouds magazine geworden met twee interviews met lotgenoot Erna en een diëtist. Ook staat er een leuke prijsvraag in en komen thema’s aan bod zoals medicijnen, dieet, aanpassingen, opvoeden, seksualiteit, omgaan met, een truffelceremonie, hobby’s en recensies. Het magazine is verder mooi aangekleed met leuke icoontjes, mooie illustraties en foto’s.  
 

Nieuwe snufjes zijn dat je via de inhoudsopgave direct naar een artikel naar keuze kunt klikken wat veel scrollen voorkomt. Ook staan er QR codes in en het nieuwe lettertype is geschikt voor slechtzienden. Dank aan Jo-Ann hiervoor.

We willen iedereen bedanken die aan dit magazine heeft meegewerkt!

 

Als je het magazine niet hebt ontvangen in je mailbox en het wel wilt lezen, meld je dan gratis aan. Als je je aanmeldt maak je ook kans op aan de prijsvraag mee te doen om twee items van Quakko bag te winnen!

 

Laat weten op mm@intermobiel.com wat je van het magazine vindt! Nieuwe schrijvers en illustrators zijn altijd welkom en mensen die hun verhaal willen delen. 

 

Groetjes Veroni

hoofdredacteur van het Mobiel Magazine
namens de redactie van het Mobiel Magazine
van Stichting Intermobiel