Stichting Intermobiel

Overlijden van Johan Fiddelaers

Johan FiddelaersWe hebben helaas slecht nieuws en zijn vol ongeloof. Johan is zaterdag onverwacht overleden op zijn vakantie in Zuid Frankrijk waar hij met zijn vrouw Mary en jongste zoon Niels was. Tijdens een bergwandeling is hij niet goed geworden en overleden. Ze hebben hem nog gereanimeerd maar dat  had helaas geen effect. We zijn in diep verdriet maar willen dit wel met iedereen delen die Johan lief heeft. 
 

Johan werd geboren op 27 mei 1970 in het Limburgse Nederweert waar hij ook opgroeide. Hij was een trotse Limburger in hart en nieren. Hij trouwde met Mary in 2000. Ze bouwden een mooi huis in Nederweert en ze kregen twee zoons Jesper(20) en Niels (18). Hij deed een studie als boekhouder want cijfers waren hem lief. Helaas werd zijn leven fors beperkt door twee rugoperaties door een hernia. Hij moest daardoor een deel van zijn leven liggend doorbrengen. Toch had hij een druk bestaan. Hij trok er met zijn karperbed op uit naar muziekconcerten (Rush en Anathema) en hij nam hem ook mee op zijn vele vakanties naar Frankrijk en Spanje. Sport was belangrijk naast zijn Grolsch verzameling. De hele zolder staat vol.

 

Hij was sinds 2006 een belangrijk spil bij stichting Intermobiel als vrijwilliger. Hij was onmisbaar als penningmeester en hij nam interviews af, schreef  columns en hij stak vele uren werk in de vormgeving van het mobiel magazine wat hij professioneel opmaakte. Sinds hij het deed werd het magazine echt professioneel vorm gegeven. Hij was ook jarenlang trouw bij de spraakchat aanwezig. Johan stond altijd voor iedereen klaar om te helpen. Hij laat een groot gat en veel verdriet achter door dit onverwachte overlijden.

 

Een condoleance bericht kun je op onderstaande website achterlaten wat we erg waarderen https://www.memori.nl/gedenkplaats/johan-fiddelaers

 

groeten Veroni en Emile 

namens het bestuur van Stichting Intermobiel

 

Johan met zijn mascotte