Stichting Intermobiel

Fons rolt als 50 jarige nog een keer de 50 kilometer op de Vierdaagse en steun hem

Steun fons tijdens zijn rollende vierdaagse voor IntermobielFons over de Nijmeegse Vierdaagse rollen in 2024 voor Intermobiel
  
Roller en sponsorrol? 
 
Voor de derde keer ga ik dit jaar deelnemen aan de Nijmeegse Vierdaagse. Een jaar waarin ik, geboren in 1974, maar liefst 50 jaar ben geworden. Dit jaar mag ik ook 40 kilometer rollen, omdat ik dit jaar 50 jaar ben geworden. Zelf vind ik het een mooie gelegenheid om nog eenmaal de afstand van 50 kilometer per dag te gaan rollen voor mijn vijftigste verjaardag. 
 
Voor mij is het een uitdagende prestatie. Nog een keer moet ik op de donderdag de Zevenheuvelenweg rollen, wat de dag van Groesbeek is. De dag van achteruit de heuvels op en er vooruit rustig af rollen. Het is een dag die heel bijzonder is, en die ik nog één keer als deelnemer mee wil gaan maken.
 
Verder is vijftig kilometer een verschrikkelijke afstand om af te leggen, zeker om het vier dagen achter elkaar te doen. Ik ben alweer lange tijd in training als voorbereiding om mijn conditie goed te houden. In de winter ben ik meer in de sportschool te vinden. In de maanden in aanloop naar de Vierdaagse ben ik meer buiten in de rolstoel afstanden aan het maken. 
 
Ik rol ook dit jaar weer voor Stichting Intermobiel. Ik wil je daarom vragen mij te sponsoren op de sponsorpagina  die hiervoor aangemaakt is. Iedere bijdrage is welkom. Voor mijn verjaardag wilde ik geen geld en spullen. In plaats daarvan heb ik mensen gevraagd mijn tocht te sponsoren, zodat er weer een mooi bedrag beschikbaar komt voor de stichting.
  
Mijn rol is duidelijk en welke rol heb jij?
  
Fons Osseweijer