Stichting Intermobiel

Ako, leeswinkel via internet en winkels

Websiteadres  www.ako.nl
Soort producten  boeken, e-books, kaarten en tijdschriften
Verzendkosten Boeken:
In Nederland: Bestellingen tot €10,00 kosten €1,50
Bestellingen boven €10,00: gratis
Afhalen in de winkel: gratis

In België: Altijd € 2,95
Tijdschriften:
Per order: €1,95, ongeacht het aantal tijdschriften
Kosten van cadeaupapier: €1,50, per tijdschrift

Betaling ideal, creditcard en mastercard. Je kan ook producten bestellen zonder dat je een account aanmaakt.
Ruilen  
Retourneren AKO behandelt je bestelling met de grootste zorg en hanteert hoge kwaliteitsnormen voor de producten. Mocht je ondanks onze zorg niet tevreden zijn over je bestelling, dan kun je deze terugsturen. Alvorens het product terug te sturen, dien je contact op te nemen met de AKO klantenservice. Dat kan telefonisch via 020 572 1550, maar ook via email: klantenservice@ako.nl Houdt alvast je order bij de hand. Die vind je in de bevestigingsmail van je bestelling. Je krijgt vervolgens van de klantenservice een retourformulier met verdere aanwijzingen. De teruggestuurde producten dienen in onbeschadigde en originele staat retour gezonden te worden.
 
Bezorgingen Je bestelling wordt bezorgd door TNT post. Voor 70.000 boeken geldt een levertijd van 24 uur, als deze voor 16:00 uur zijn besteld. De levertijd vind je bovenaan de productpagina. De 24-uurs levering geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland. Bezorgingen in België duren 3-5 werkdagen.

De overige boeken hebben doorgaans een levertijd van 3-5 werkdagen. Betaal je met een eenmalige machtiging, dan is de levertijd langer omdat er pas uitgeleverd wordt als je betaling ontvangen is.
 

Cijfer  9
Voordelen - Groot assortiment boeken
- De boeken worden snel bezorgd.
- Bij een bestelling van een boek, wat meer dan 10,-- kost, zijn er geen verzendkosten. Ik bestel vaker via Ako dan bij Bol.com, omdat het 1,95 scheelt aan kosten.
- je kan een boek ook op een ander adres bezorgen als je ergens anders bent of als je een boek aan iemand cadeau wilt geven. Je kan ook een bericht toevoegen aan de ander. Ook kan je het in laten pakken voor 0,50
 
Nadelen  - nog niet ervaren