Stichting Intermobiel

Chatten en spraakchatten met Intermobiel

De chat is qua software vernieuwd. Het inloggen duurt met deze nieuwe versie wel langer. De nieuwe update software wordt door veel mensen gebruikt en heeft veel servers door de hele wereld. Maar het is wel een stabiel chatprogramma dat altijd wel een server actief heeft. Vandaar dus deze keuze. Heb dus s.v.p. even geduld met inloggen!  Ook kan er achter je naam een cijfer komen te staan als je een veelgebruikte naam neemt, omdat die naam in veel chats gebruikt wordt.

Hoe werkt het chatten? Vul je (fantasie)naam in en klik op ’inloggen’ U komt dan in de chatroom van Stichting Intermobiel. Na het inloggen verschijnt de chat na enkele seconden in een nieuw venster. Heb dus even geduld, omdat het dus even kan duren. 

Wanneer is er zeker iemand op de chat?
De chat is iedere dag en ieder uur open, maar het is altijd afwachten of er wel iemand is om mee te chatten. De komende tijd is niet iemand van Intermobiel aanwezig met zekerheid. Wij kijken naar een nieuwe vrijwilliger / ster voor deze te draaien of mooier nog met zijn tweeen.

Maar de chatbox is altijd open, dus je kunt ook op deze donderdagavonden gewoon chatten met andere lotgenoten.  Ook wordt gewerkt aan een ander chatprogramma, omdat het huidige veel problemen oplevert. 

Tip:
Wil je bijvoorbeeld overdag chatten, maar er is niemand. Open het chatvenster en vink play audio aan. Laat het venster open staan. Als iemand zich dan inlogt, hoor je een belletje. Zo weet je dat er iemand is. Veel chatplezier gewenst! 

Wil je  informatie of heb je een vraag, laat van je horen! Groetjes Stichting Intermobiel

p.s. Om te kunnen chatten, heb je Java nodig. Download hier java