Stichting Intermobiel

Otto

Websiteadreswww.otto.nl
Soort productenKleding (dames, heren en kinderen), bedtextiel, huishoud en elektro apparatuur, witgoed, tv en stereo appratuur, PC en geames en telefonie e.d.
VerzendkostenKleding en kleine artikelen: € 5,50 per bestelling
Kleine meubelen + elektrische apparaten, sieraden en software (boven € 129,-)€ 11,50 per bestelling
Grote meubelen en zware artikelen. € 20,50 per bestelling

Indien uw bestelling in verscheidene gedeeltes wordt geleverd, betaalt u slechts éénmaal de bezorgkosten.

Alle artikelen met het vignet van 24 uur worden (indien voorradig) de volgende werkdag thuis bezorgd als u uw bestelling vóór 12.00 uur telefonisch of via internet doorgeeft. Overige producten worden geleverd binnen 10 dagen (indien voorradig). Als u uw bestelling op een andere dag wilt ontvangen, kunt u met de telefoniste een bezorgafspraak maken. Als u voor de eerste keer bestelt, duurt het gemiddeld 7 tot 10 dagen!
BetalingU kunt betalen door middel van een acceptgiro, per telefoon, per computer of door middel van een automatische afschrijving. Je kan dus ook via mijn otto betalen. Dan hoef je niet de extra bankkosten van € 0,25 te betalen.
Retourneren U kunt het artikel binnen 10 dagen in de originele verpakking retourneren of ruilen. DVD`s, CD`s, hygiëneartikelen, parfums, cd-roms, gameboys en pre-paid telefoons mogen alléén teruggestuurd worden als de verpakking niet geopend is. Aan het retourneren zijn geen kosten aan verbonden.
Als het pakketje thuis is bezorgd, kan het wel thuis worden opgehaald. Als je het ophaalt bij een DHL service point, moet je het ook daar terugbrengen.
RuilenWanneer je een andere kledingmaat wenst, of wanneer er sprake is van een fabricagefout, kun je het artikel gratis omruilen. U kunt het artikel binnen 10 dagen in de originele verpakking ruilen.
Cijfer7
Voordelen- De website is duidelijk en overzichtelijk met een opruimingsgedeelte.
- Er is een breed assortiment in allerlei prijsklassen en ze hebben zowel merkkleding als geen merk.
- Duidelijk mijn Otto met online rekeningoverzicht, bestellingen in behandeling en eenvoudig een retourafspraak maken. Ook kan je bestellingen die later nog komen, omdat ze niet op voorraad waren ook eenvoudig afbestellen als je ze niet meer wilt ontvangen. 
- De broeken van Otto zijn normaal erg lang, zodat er voor mensen met lange benen een groot assortiment is in broeken.
- Ook veel dameskleding in K en L maten.
- Voor € 10,-- is een kortingskaart te koop zodat je een jaar lang 10% korting krijgt. Als je er dus veel koopt of dure producten, kan dit voordelig zijn.
Nadelen- Otto is niet goedkoop. Ik wacht meestal tot de opruiming
- Een pakketje ophalen via het DHL service point is hier in Arnhem- Rijkerswoerd een ramp. Het DHL service point loopt vaak achter de feiten aan. Ook word je steeds gebeld als je het pakketje niet dezelfde dag hebt opgehaald. Dit is een automatische telefoon dus een rusttijd doorgeven werkt niet.
- Het komt nog weleens voor dat bij een nabestelling verzendkosten gerekend worden. Je moet dus altijd goed de rekeningen in de gaten houden, maar dat geldt ook bij wehkamp en Neckermann.