Stichting Intermobiel

Informatie dvd Stichting Intermobiel

Nieuw:

Stichting Intermobiel heeft sinds 27 juli 2013 een nieuwe informatie dvd vanuit het voorlichtingsproject Durf slimmer te leven als je minder mobiel bent. De tekst van deze dvd wordt gesproken door ondersteuner Ruud Feltkamp bekend van GTST.  In deze nieuwe informatie dvd van 6 minuten wordt de brede doelgroep van Intermobiel in beeld gebracht.

Klik hier om de dvd te bekijken op Youtube

 


 

Stichting Intermobiel heeft sinds enkele maanden een informatie dvd van 6 minuten. De dvd is gemaakt a.d.h.v het filmmateriaal van TV Gelderland van de uitzending in januari 2007. De DVD is nu sinds kort bewerkt waardoor het nu op You Tube staat en op Hyves. Ook op onze website mag hij niet ontbreken natuurlijk!

Klik hier om de dvd te bekijken

Veroni, 29 jr., veroordeeld tot levenslang.
Stichting Intermobiel zet zich via www.intermobiel.com in voor jongeren die door een chronische ziekte of handicap aan huis of bed gekluisterd zijn. Deze jongeren raken makkelijk in een sociaal en maatschappelijk isolement. Stichting Intermobiel maakt het mogelijk om via internet in contact te komen met lotgenoten die weten wat het is om de hele dag naar dezelfde muren te kijken. Daarnaast zet Intermobiel zich in voor een toegankelijke leefwereld waarin ook plaats is voor ligrolstoelen, brancards en bedden. Geef deze jongeren meer bewegingsvrijheid. Steun Stichting Intermobiel via bankrekening 36.11.14.850 te Arnhem, of ga naar www.intermobiel.com. Samen komen we er uit.

Deze dvd mag je doorgeven, versturen of op Hyves in je profiel plaatsen als gadget. Graag zelfs, zodat Intermobiel nog bekender wordt.

Voor Hyves voeg dan deze code toe: <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qY0sToOE7Lc&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qY0sToOE7Lc&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>