Stichting Intermobiel

Intermobiel nieuws

Hier vind je nieuws van en over Stichting Intermobiel. 

Steun Intermobiel door online eenmalig te doneren of wordt donateur van Stichting Intermobiel vanaf € 2,-- per maand. Voor lotgenoten kost het slechts € 10,-- per jaar om Intermobiel te steunen. Klik hier om je aan te melden of gebruik eenvoudig de online donatiemodule

 

Arnhem, 7 mei 2017

We hebben morgen weer een open spraakchat. Heerlijk kletsen of luisteren naar lotgenoten die in hetVia de KPN kunnen we dit al ruim acht jaar doen!


Verder is leuk nieuws dat we de Arnhemse uitdaging niet kunnen missen en ze nu iemand gevonden hebben genaamd Nick die een striptrekening/cartoon voor ons wil gaan maken.Hopelijk gaan we een goede samenwerking tegemoet.
Groetjes Veroni

 

-----------

 

8 maart 2017
We zijn erg blij dat we een van de drie gekozen goede doelen zijn waar de Lion's club Bronckhorst zich voor in gaan zetten door tulpen te verkopen in de gemeente bronckhorst. De Lionsclub koopt de tulpen scherp in, dankzij de welwillende medewerking van Jordi Wesselink van IJsseltulp in Toldijk.
 

Een van drie goede doelen dit jaar is Stichting Intermobiel wat de in Steenderen geboren  Veroni Steentjes in 2001 opzette voor Nederlandse jongeren die door een lichamelijke handicap of chronische ziekte minder mobiel of geheel aan huis gebonden zijn. Intermobiel is het gezicht en de stem van deze ongeziene groep jongeren. Koop daarom een of meerdere bossen tulpen voor deze ongeziene jongeren. Zonder Intermobiel gaat de stem en het gezicht van deze jongeren verloren en verpieteren ze weer achter de geraniums! Door een bos tulpen kopen maakt u al het verschil!

Koop dus tulpen als ze bij u aan de deur komen in de regio of maak een donatie over om ons doel te steunen!
 

Data en plaatsen:
4 maart: Steenderen, Baak, Toldijk
11 maart: Hummelo, Keppel, Drempt
18 maart: Vorden, Wichmond
25 maart: Hengelo Gld
1 april: Zelhem, Halle

 

 

----------------------------------------

Arnhem, 1 februari 2017
Werk mee aan dit Mobiel Magazine van Intermobiel!Een goede vergadering achter de rug voor het Mobiel Magazine wat juni 2017 uitkomt. Tijd om er een mooi goed en inhoudelijke magazine van te maken. Wil jij van dit mooie inititaief ook deel van uitmaken door een artikel, gedicht, interview of cartoon/tekening laat dan van je horen door naar te mailen. Via deze link kun je zien wat er verschenen is op het laatste magazine na. Meld je gratis aan om het exclusieve magazine te lezen twee keer per jaar, doe dat dan hier.

Groetjes Veroni

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

We zoeken nog schrijvende doelgroepers en mensen die goed kunnen strip of cartoontekenen naast grafische illustraties maken. Wil jij jouw talent met ons delen, stuur even een mailtje naar ons o.v.v. mobiel magazine

 

Groetjes Veroni Steentjes namens de redactie van het Mobiel Magazine

van Stichting Intermobiel
www.intermobiel.com

 

 

 

 

 • Weerter Wijnbeurs

  Weerter Wijnbeurs voor
  Intermobiel op
  zondag 9 oktober
 • Onverwacht zakcentje

  Een zakcentje wat hard nodig is.
 • Intermobiel krijgt steun van het Dela goede doelen fonds

  Intermobiel dankt de Dela!
 • Gedicht nav documentaire levenseinde kliniek op 15 februari 2016

  Intermobiel heeft het afgelopen 1,5 jaar twee vrijwilligers aan euthanasie verloren voor wie het een bevrij...