Stichting Intermobiel

Buitenshuis


Pijltje omhoog 

Actiecoupons
Op deze website vind je veel actie coupons die je kunt uitprinten voor korting voor een dagje weg naar een pretpark tot een vakantie. De coupons zijn overzichtelijk ingedeeld zodat je kunt zoeken op dagje weg, vakantie, sauna & beaty en eten en drinken. 


Pijl omhoog

Girafpas  
Je kunt met de Girafpas meedoen aan activiteiten die speciaal voor jou zijn georganiseerd. Daarnaast heb je toegang tot vier GirafPas Ledendagen per jaar in de verschillende dierenparken in Nederland. Tijdens deze ledendagen krijg je onder andere een kijkje achter de schermen. Voor € 10,-- per jaar geniet jij ook mee van alle voordelen die deze pas je biedt. Een GirafPas geeft toegang tot een ledendag voor één volwassene en drie kinderen tot 18 jaar. Voor € 8,00 extra kunt u een partnerpas aanschaffen. Deze pas geeft ook toegang tot de ledendag voor één volwassenen en drie kinderen tot 18 jaar. Kortom elke volwassene dient een GirafPas in zijn bezit te hebben. De kaarten zelf zijn gratis. De GirafPas geeft alleen toegang in combinatie met de toegangskaarten van Topticketline. Hier betaal je € 6,00 reserveringskosten per boeking. De kaarten zelf zijn gratis.

De GirafPas biedt:
- Vier GirafPas Ledendagen per jaar (In 2008 onder andere naar Dolfinarium, Vogelpark Avifauna, Naturalis en Ouwehands Dierenpark)
- Vier keer per jaar het magazine GirafPost
- Exclusieve (gezins)uitjes
- Ontmoetingen met tv presentatoren Marcel Kuijer en Renate Schutte
- Speciale lezersaanbieding
- Fotografiecursussen van natuurfotograaf Fer Boei
- Boeken en dvd's tegen speciale ledenprijzen
Word nu lid van de GirafPas en ontvang gratis de DVD van Kruistocht in Spijkerbroek.(Één DVD per hoofdpas)


 

  • Tips voor als je als ouder in het ziekenhuis verblijft of revalidatiecentrum met kleine kinderen

      Naar het ziekenhuis, en de kinderen dan? Als je chronisch ziek bent of een handicap hebt, komt het soms v...