Stichting Intermobiel

Over Ons

Intermobiel.com is een digitale ontmoetingsplaats voor en door jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte die minder mobiel zijn of aan huisgebonden en voor de omgeving van deze jongeren. De informatie op deze website is waardevol voor iedereen met een handicap en hun omgeving, ongeacht leeftijd en ziekte. Iedereen is dus welkom op deze site!
 

Voor alle ziektes is wel een patiëntenvereniging, maar deze zijn gericht op één ziektebeeld en niet specifiek op de gevolgen, zoals mobiliteitsbeperkingen. Een ziekte hebben is één ding, maar daardoor niet of zelden naar buiten kunnen is toch weer een ander verhaal. Daarom hebben we ook Intermobiel opgericht en deze website gebouwd.
 

We bieden op onze website lotgenotencontact en kennisuitwisseling. Door de uitwisseling van kennis en ervaring, word je zelf geholpen. Maar ook help je daarmee een lotgenoot, zodat hij niet hetzelfde wiel hoeft uit te vinden. Ook behartigen we jouw belangen door bijvoorbeeld te zorgen dat je met een bed of ligrolstoel naar een concert of bioscoop kan of dat winkels meer rekening gaan houden met scootmobielen en ligrolstoelen. In de sitemap vind je de opzet en inhoud van deze site overzichtelijk bij elkaar. Alle informatie over Stichting Intermobiel vind je op de Stichting Intermobiel pagina. Ook stellen we ons hier kort voor, zodat je wat meer te weten komt over de mensen achter deze site en achter Stichting Intermobiel.

 

Heb je vragen of problemen, surf naar contact en je hoort van ons. We willen je graag helpen met onze kennis en ervaring. Schroom dus niet om ons te mailen en om hulp of informatie te vragen. Twee weten altijd meer dan één! Ook vind je op deze pagina geheel onderaan de algemene adresgegevens van Stichting Intermobiel.

 

We hopen dat jij als bezoeker een bijdrage wilt leveren aan deze website. Zonder jouw bijdrage is het geen site voor en dóór jongeren! Naast interactief bezig zijn en leuke contacten opdoen, kun je door het delen van je kennis en ervaring een lotgenoot helpen. Vanzelfsprekend staan we open voor jouw ideeën en tips!

 
Veel surf, lees en kijkplezier gewenst!
Groetjes Stichting Intermobiel
Bertha von Suttnerstraat 19
6836 KL Arnhem
info@intermobiel.com 
www.intermobiel.com  
06-43055738

KVK 09134684

Steun Intermobiel door NL 65 RABO 036.1114850 of via de online donatie module