Stichting Intermobiel

Nijmeegse Vierdaagse voor Intermobiel

Ook dit jaar zijn er wandelaars die als sponsorloper voor Intermobiel gaan lopen! Superblij zijn we daarmee, want die opbrengsten hebben we als klein goed doel heel hard nodig. Wij krijgen geen subsiedies en zijn geheel afhankelijk van donaties giften en ludieke acties zoals deze. Wij zijn trots en dankbaar dat de lopers zich inzetten voor Intermobiel, ik zal aan jullie voorstellen:

 

Fons_4D22s f79f9c47-240e-4b28-b9c0-d9ac7ab89a35 

Voor het derde jaar heeft Intermobiel een ‘sponsorroller’ in de persoon van Fons Osseweijer. Fons is als vrijwilliger actief voor Intermobiel: hij is bestuurslid en redactielid van het Mobiel Magazine. Fons schrijft op zijn sponsorpagina: “Stichting Intermobiel maakt leven voor mensen met een handicap gemakkelijker!” Fons rolt voor het tweede keer  de Nijmeegse 4daagse, maar hij is fervent roller van vele tochten, Fons kun je hier sponsoren:50:50 voor Stichting Intermobiel (devierdaagsesponsorloop.nl)

 

 

Mark Reijnen

Mark Reijnen loopt dit jaar zijn derde Vierdaagse in Nijmegen. Hij gaat nu met zijn vrouw lopen. 

In 2009 was de eerste keer en na 14 jaar moet het nu maar weer eens gaan gebeuren. 

De 4 daagse lopen Mark en zijn vrouw  voor met name Johan Fiddelaers, hun gezamenlijke neef en penningsmeester en vrijwilliger van Intermobiel die  in 2022 plotseling op veel te jonge leeftijd is overleden.

 

 

 

Veroni Steentjes 2024