Stichting Intermobiel

Intermobiel nieuws

Hier vind je nieuws van en over Stichting Intermobiel. 

Steun Intermobiel door online eenmalig te doneren of wordt donateur van Stichting Intermobiel vanaf € 2,-- per maand. Voor lotgenoten kost het slechts € 10,-- per jaar om Intermobielu te steunen. Klik hier om je aan te melden 
of gebru
ik eenvoudig de online donatiemodule

Je gift is aftrekbaar boor je belastingaangifte. Intermobiel heeft de Anbi status van de belastingdienst. 

 


 

Arnhem, 7 juli 2024

Vandaag is het Mobiel Magazine verstuurd. Ik houd de aanmeldlijst bij, zodat de mensen die zich de komende twee weken nog aanmelden het magazine ook nog krijgen.


Ik ben trots op dit mooie magazine geschreven door diverse mensen over verschillende onderwerpen die het een magazine maakt voor de doelgrope, hun omgeving en voor iedereen.

Je kunt er in de zomer zeker de nodige uurtjes plezier aan beleven. 

 

Neem de moeite even om aan te melden en start met lezen!

De redactie, vaste schrijvers, en de grafische bijdragen en foto's en cartoons ook van harte welkom voor dit top magazine.

Groetjes Veroni Steentjes

Hoofdredacteur van het Mobiel Magazine
mm@intermobiel.com 


 

 

cover Mobiel magazine juli 2024 stichting intermobielVooraankondiging

Over twee weken komt het digitale Mobiel Magazine weer uit van Intermobiel nummer 2 jaargang 20. Wil je het magazine van 54 bladzijdes ook lezen maar ben je niet aangemeld. Doe dat hier gratis en je ontvangt twee keer per jaar het magazine in je mailbox zonder dat het vol zit. Als je het binnen 2 weken doet, ontvang je het in je mailbox.

 

Op de voorzijde zie je al een beetje wat er zoal aan bod komt in het magazine. 

Het magazine gaat over alles wat komt kijken bij leven met een handicap of chronische ziekte van de Vierdaagse, vrije tijd, aanpassingen, omgaan met, recensies, gedichten, opvoeden maar ook seksualiteit komt aan bod en nog veel meer. Het is een magazine voor mensen zonder en met handicap. Het is mooi vormgegeven met foto's, icoontjes en cartoons. 


Dus nog even geduld en dan valt het magazine in je mailbox om te lezen!

Groetjes Veroni Steentjes
Namens de redactie van het Mobiel Magazine
http://www.intermobiel.com

p.s. het lettertype is speciaal voor mensen die slecht zien of dyslectisch zijn. 

 

 


maandag, 8 juli 024

Maandag de 8e is er weer een spraakchat van Intermobiel van 19.15-20.15 via Zoom. Heb je behoefte aan lotgenotencontact? Je bent van harte welkom. In augustus is er vanwege vakantie geen spraakchat.

Groetjes Veroni

 

 

 


 

Op de website staan weer twee nieuwe artikelen uit het laatste magazine van december 2023 van Marjolein Buis over opvoeden en Denise over haar hulphond.

Veel leesplezier gewenst,

 

Groetjes Veroni 

 


 

 

jezelf omarmen met chronische pijnJe pijn omarmen.

Dat klinkt leuk maar hoe werkt dat in de praktijk?’ 

 

Als je chronische pijn hebt hoor je als je uitbehandeld bent vaak uit de mond van een arts ‘Je moet ermee leren leven en omgaan. Ik kan verder niets meer betekenen.’ Niet alle pijn kun je wegkrijgen door zware medicatie in te nemen. Het is vaak zo’n dooddoener om te horen maar het is soms helaas wel de realiteit. Meditatie oftewel aandacht kan hierbij soms helpen maar hoe dan?

 

 Lees hier er meer over

Groetjes Veroni 

 


8/1/2024

 

Vaste spraakchatter Lennie is vrijdag overleden. Een einde aan een leven dat geheel gevuld was met pijn en beperkingen.  Voor haar een opluchting en bevrijding maar niet voor haar naasten. 

We zullen Lennie missen en een plaatsje vrijhouden in de spraakchat.

Groetjes Veroni

 


Cover MM December 2023 20 jaar bestaan

Een nieuw feestelijk digitaal Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel is net verstuurd naar iedereen die erop aangemeld is. Dit magazine van 70 bladzijdes is een bijzonder magazine met als thema het 20-jarig bestaan van Stichting Intermobiel waarin terug gekeken wordt op de afgelopen jaren. Natuurlijk is er meer om te lezen zoals artikels over voeding, opvoeden, sporten, hulphonden, columns, seksualiteit, beauty, omgaan met chronisch ziek zijn en verlies, gedichten en recensies voor jong en oud. Tevens is er een leuke voedsel quiz en een Intermobiel woordzoeker met een leuke prijs. 

Ben je nieuwsgierig meld je dan snel gratis aan  en bevestig de link zodat je zelfs alle verschenen magazines kunt inzien!

 


 

 

 

Op de website staan weer enkele nieuwe artikelen en de komende tijd zullen er meerdere volgen. In de spotlight vind je altijd de nieuwste bijdragen zoals die van Lilian en de emotiekaarten van Lodewijk cartoons. 

 

Ook wordt er achter de schermen druk gewerkt aan het nieuwe Mobiel Magazine dat in het teken van 20-jaar Intermobiel zal staan. Heb je je nog niet aangemeld om het Magazine exclusief te ontvangen doe dat dan snel hier d.m.v. je emailadres en je kunt ook de afgelopen 19-jaren terug lezen dus je kunt vooruit de komende tijd met interessante artikels over leven met een handicap voor de doelgroep, de omgeving en mensen die ermee werken.  

Aanmelden Mobiel Magazine | Stichting Intermobiel

 

 

Groetjes Veroni

 

Tweede kamer verkiezingen

Op 22 november kan er gestemd worden voor de Tweede Kamer en iedere stem telt dus ook de jouwe. ik kan niet naar het stemloket dus ik heb nu voor het eerst iemand anders gevolmacht om voor mij te stemmen. Dat is best prive en je moet vertrouwen hebben in je gevolmachtigde. Het moet wel iemand zijn die in dezelfde gemeente woont. Normaal stemde ik niet maar nu doe ik het wel omdat ik strategisch wil stemmen. Het is alleen jammer dat de gevolmachtigde in dezelfde gemeente moet wonen. 

Je kunt iemand volmachten door de achterkant in te vullen en jij en de volmacht moeten ondertekenen en je moet een kopie van je ID meegeven. Normaal mag dat nooit en wordt er gezegd dat het niet telt maar nu mag het dus wel. Overdenk dus of je toch de moeite wilt nemen om iemand voor je te laten stemmen omdat onderwerpen als de zorg toch erg belangrijk zijn.  


groetjes Veroni

 

 

Postcrossing kaarten en ansichtkaarten kopen (happy-postcrossing.nl)
bedankt voor de extra kaarten zodat ik lotgenoten kan verblijden met een kaartje. 
Groetjes Veroni

 


 

colofonWelke jongeman/man met een beperking of chronische ziekte vindt het leuk om bij te dragen aan het schrijversteam van het Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel dat al 20 jaar twee keer per jaar uitkomt? Je kunt bijdragen in de vorm van een column (blog), artikel, recensie of interview met minimaal een bijdrage per magazine. Het thema is aan jou als het maar gaat over leven met een beperking en alles wat erbij komt kijken.

Interesse, stuur een mailtje naar mm@intermobiel.com en stel je voor of stuur een bijdrage mee.

 

Groetjes Veroni 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

STICHTING INTERMOBIEL VIERT 20 JARIG BESTAAN

voor ongeziene jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte

Arnhem, 2 september 2023 Vandaag viert de Arnhemse stichting Intermobiel haar 20-jarig bestaan. De stichting zet zich al 20 jaar in voor en door jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte die minder mobiel of bedlegerig zijn. De Arnhemse Veroni Steentjes (47) is de drijvende kracht achter Intermobiel. Ze is zelf bijna 30 jaar bedlegerig door een spierziekte. Intermobiel is de stem en het gezicht van deze vergeten jongeren omdat ze ongezien worden door hun beperkte mobiliteit.

 

 

In 2001 ben ik met Intermobiel begonnen wat in 2003 een stichting werd, omdat ik merkte dat veel van mijn opgedane kennis en ervaring bij lotgenoten onbekend was. Deze kennis vergroot hun mogelijkheden. Iedereen die ik help is er één die telt zoals een jonge man met een aangepaste auto waardoor hij liggend met zijn gezin op vakantie kon en een moeder die met rolstoel haar kids op school kon ophalen. Doel is mijn kennis doorgeven, zodat niet iedereen hetzelfde wiel hoeft uit te vinden. aldus Steentjes
 
Intermobiel richt zich op wat je nog wél kunt met een handicap. Tevens biedt Intermobiel een luisterend oor want er heerst veel eenzaamheid en isolement. Intermobiel bestaat volledig uit vrijwilligers en heeft geen structurele steun van de overheid. Des te knapper is het feit dat Intermobiel 20-jaar bestaat. Dank ook aan alle ontvangen hulp zoals van de Arnhemse uitdaging die al jaren helpt.

 

Stichting Intermobiel is een vrijwilligersorganisatie met de Anbi status die geen structurele steun van de overheid ontvangt. Intermobiel is geheel afhankelijk van giften, donaties, sponsoring en ludieke acties zoals de Vierdaagse. Intermobiel zet zich in door middel van lotgenotencontact en kennisuitwisseling en de belangen behartigen van de doelgroep. Op de website en in het Magazine komen alle onderwerp aan bod die spelen bij jong zijn en een lichamelijke handicap of chronische ziekte hebben. Intermobiel zoekt naar mogelijkheden en oplossingen. Voor meer info zie www.intermobiel.com.    

 

Groetjes Veroni  

 

 

 

 

 


Super trots op de vierdaagse lopers (Martin, John en Mark) en roller Fons die dit voor intermobiel doen om er zo aandacht voor te vragen en geld mee op te halen. Iedereen heeft vrijwilliger, vriend en neef Johan Fiddelaers in gedachten die plots vorig jaar overleed en een van de drijvende krachten achter Intermobiel was.

John Heldens was zondag al op L1 tv te zien en Mark Reijen haalt vandaag de Gelderlander.

Fons blogt ook over de Vierdaagse. Via deze link kun je hen alle vier volgen en zo nodig ook een donatie doen. 


We wensen de lopers veel succes en plezier toe en hopen dat de drank en snack en peptalk van Emile hen onderweg zal helpen. 

Groetjes Veroni 

 

 


 

Cover MM juni 2023 stichting intermobielEr is een super dik nieuw juni Mobiel Magazine uit van maar liefst 74 pagina's dik vol van alles over leven met een lichamelijke handicap of chronische ziekte met het thema familie and friends maar ook veel meer dan dat zoals sport, vrije tijd, aanpassingen, intimiteit en koken en nog veel meer.


Benieuwd en ben je nog niet aangemeld doe dat dan snel door je e-mailadres om het ook per mail te ontvangen met de link kun je alle nummers van maar liefst 19 jaargangen lezen dus je kunt de zomer er mee vullen! 

 

Super dank aan iedereen die heeft bijgedragen!

 

groetjes Veroni Steentjes

hoofdredacteur van het Mobiel Magazine

en Jo-Ann Snel

 grafisch vormgever van het Mobiel Magazine

namens de redactie van het Mobiel Magazine

van stichting Intermobiel

 

 

 

 

 

 

Wil je het magazine niet missen en ben je nog niet aangemeld, doe dat dan snel hier en gratis zodat je nooit een magazine mist en ook alle verschenen magazines kunt lezen.

groetjes Veroni

 

 


 

Arnhem, 26 juni 2023

Kijk even of je in aanmerking komt voor de gemeente chronisch zieken en gehandicapten regeling. Er is een inkomenseis en een vermogeneis. De regels verschillen per gemeente.

 

Groetjes Veroni

 

 


Kijk zeker even of je in aanmerking komt voor steun van het tijdelijk noodfonds energie. Ik kwam er zelf wel voor in aanmerking van oktober tot en met december en had dat niet verwacht. het loopt nu tot en met maart dus ik vul het nog een keer in voor die maanden.

 

Het Noodfonds betaalt voor huishoudens een deel van de energierekeningen van oktober 2022 tot en met maart 2023. Het Noodfonds kijkt hoe hoog de energierekening is in vergelijking met het gezamenlijk inkomen in het huishouden. Het Noodfonds betaalt het deel van de maandelijkse energierekening dat meer is dan 10 tot 13 procent van het gezamenlijk bruto-inkomen van een huishouden.

 

Wie kan het aanvragen

 • Een huishouden met een inkomen van maximaal 200% van het sociaal minimum. Dat betekent dat het bruto-inkomen per maand lager is dan € 2.980,- (alleenstaand) of € 4.180,- (samenwonend).
 • Huishoudens hebben zelf een contract voor gas, stroom en/of stadswarmte bij een energieleverancier. De rekening is (afhankelijk van het inkomen) hoger dan 10 tot 13 procent van het gezamenlijk bruto-inkomen.

 

Als de aanvraag is gedaan verstuur je je aanvraag naar het Noodfonds.

Jij hoeft dan niets meer te doen. 

Het Noodfonds controleert samen met de energieleverancier of de aanvraag klopt.

Als alles klopt, dan verlaagt jouw energieleverancier je energierekening.

Het gaat om de energierekeningen van oktober 2022 tot en met maart 2023.

 

bezoek dus zeker even Tijdelijk Noodfonds Energie!

Lage maar ook midden inkomens komen in aanmerking! Het kan je toch altijd wat schelen in een tijd dat alle prijzen de pan uit rijzen. Je kunt tot eind april je aanmelden bij het tijdelijk noodfonds.

Groetjes Veroni


 

 

Voorzijde Mobiel Magazine december 2022 van Stichting IntermobielWe hebben met ons redactieteam opnieuw een dik mooi, informatief en gevarieerd Mobiel Magazine samengesteld. Het is een gratis magazine geschreven voor én door mensen uit de doelgroep en hun omgeving, maar eigenlijk is het voor iedereen interessant om te lezen! 
 

Inhoud: Dit magazine is een bijzonder magazine ter ere van Johan Fiddelaers, die in augustus plots overleden is en die de afgelopen 20 magazines heeft vormgegeven. Gelukkig wilde Jo-Ann dit magazine vormgeven ter ere van Johan. Maar daarnaast is het opnieuw een vanouds magazine geworden met twee interviews met lotgenoot Erna en een diëtist. Ook staat er een leuke prijsvraag in en komen thema’s aan bod zoals medicijnen, dieet, aanpassingen, opvoeden, seksualiteit, omgaan met, een truffelceremonie, hobby’s en recensies. Het magazine is verder mooi aangekleed met leuke icoontjes, mooie illustraties en foto’s.  
 

Nieuwe snufjes zijn dat je via de inhoudsopgave direct naar een artikel naar keuze kunt klikken wat veel scrollen voorkomt. Ook staan er QR codes in en het nieuwe lettertype is geschikt voor slechtzienden. Dank aan Jo-Ann hiervoor.

We willen iedereen bedanken die aan dit magazine heeft meegewerkt!

 

Als je het magazine niet hebt ontvangen in je mailbox en het wel wilt lezen, meld je dan gratis aan. Als je je aanmeldt maak je ook kans op de prijsvraag om twee items van Quakko bag te winnen!

 

Laat weten op mm@intermobiel.com wat je van het magazine vindt! Nieuwe schrijvers en illustrators zijn altijd welkom en mensen die hun verhaal willen delen. 

 

Groetjes Veroni

hoofdredacteur van het Mobiel Magazine
namens de redactie van het Mobiel Magazine
van Stichting Intermobiel

 


Arnhem, 18-8-2022
We hebben helaas slecht nieuws en zijn vol ongeloof. Johan is op 6 augustus onverwacht overleden op zijn vakantie in Zuid Frankrijk waar hij met zijn vrouw Mary en jongste zoon Niels was. Tijdens een bergwandeling is hij niet goed geworden en overleden. Ze hebben hem nog gereanimeerd maar dat  had helaas geen effect. We zijn in diep verdriet maar willen dit wel met iedereen delen die Johan lief heeft.  Maandagavond 22-8-2022 is er een spraakchat waarin we Johan herdenken en over de dienst van 15-8-2022 kunnen praten. Veel Intermobielers hebben de dienst bekeken.

 

Hij was sinds 2006 een belangrijk spil bij stichting Intermobiel als vrijwilliger. Hij was onmisbaar als penningmeester en hij nam interviews af, schreef  columns en hij stak vele uren werk in de vormgeving van het mobiel magazine wat hij professioneel opmaakte. Sinds hij het deed werd het magazine echt professioneel vorm gegeven. Hij was ook jarenlang trouw bij de spraakchat aanwezig. Johan stond altijd voor iedereen klaar om te helpen. Hij laat een groot gat en veel verdriet achter door dit onverwachte overlijden.

 

Tijdens de uitvaart op 15/8/2022 onthulde Emile het plan om het Intermobiel fonds om te dopen in het Johan Intermobiel fonds uit eerbetoon en omdat hij het fonds ook erg belangrijk vond om mensen met elkaar in contact te laten komen.Zo kan hij niet vergeten worden in al zijn werk voor Intermobiel.

 

Een condoleance bericht kun je op onderstaande website achterlaten wat we erg waarderen https://www.memori.nl/gedenkplaats/johan-fiddelaers

 

groeten Veroni en Emile 

namens het bestuur van Stichting Intermobiel

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Arnhem/Nederweert, 23 juni 2022voorzijde Mobiel Magazine juni 2022 Stichting Intermobiel

Een nieuw Mobiel Magazine nummer 2 jaargang 18 is klaar en verstuurd naar de aangemelde mensen. Nog niet aangemeld, doe dat dan snel via deze link. Aanmelden Mobiel Magazine | Stichting Intermobiel

 

Dit magazine bevat verschillende interviews. Marjolein Buis heeft diverse aanpassingen verzameld voor kind- en babyverzorging. Er zijn drie boekrecensies van lotgenoten maar er is nog veel meer. Op de cover staat ervaringsdeskundige Jiska Ogier met haar uil. Ze is geïnterviewd over haar studie, haar werk en haar uil, en over het VN-verdrag Handicap.

Ook andere thema’s als opvoeden, aanpassingen, reizen, seksualiteit, omgaan met en hobby’s komen aan bod. Daarnaast staan er  diverse columns, mooie foto's en illustraties in.
 

We willen iedereen bedanken die aan dit magazine heeft meegewerkt!

 

 

Het is maar liefst 64 pagina's dik met voor ieder wat wils. Je kunt dus even vooruit en alle magazines van 18 jaren kun je ook nog steeds inzien.

 

Wil je bijdragen aan een magazine, mail dan snel naar mm@intermobiel.com 

De redactie van het Mobiel Magazine
van stichting Intermobiel
www.intermobiel.com

 


Arnhem, 20 juni 2022
De laatste spraakchat is geweest. De komende twee maanden is er geen spraakchat vanwege de vakantie.
Groetjes Veroni

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 • Vooraankondiging Mobiel Magazine juli 2023

  Vooraankondiging Over twee weken komt het digitale Mobiel Magazine weer uit van Intermobiel nummer 2 jaarga...
 • unieke emotiekaarten van Loko Cartoons

  Benoem je gevoelens met Emotiekaarten van Loko Cartoons Emoties, groot en klein, kunnen heel veel impact he...
 • Met handicap opnieuw in de kou door bezuinigingen

    Armoede bestrijding en bestaanszekerheid zijn woorden die de afgelopen weken over de talkshowstafels door...
 • gezocht mannelijke schrijver/columnist/grafisch vormgever voor het Mobiel Magazine

    Welke jongeman/man met een beperking of chronische ziekte vindt het leuk om bij te dragen aan het schrijv...
 • Stichting Intermobiel viert 20 jaar bestaan als stichting

    STICHTING INTERMOBIEL VIERT 20 JARIG BESTAANvoor ongeziene jongeren met een lichamelijke handicap of chro...
 • Mark Reijnen loopt ter nagedachtenis van zijn neef

  Mark Reijnen loopt er nagedachtenis van zijn neef. © DG Mark (54) denkt bij elke stap aan zijn overleden ne...
 • 4-Daagse Nijmegen 2023

  Ook dit jaar zijn er wandelaars die als sponsorloper voor Intermobiel gaan lopen! Superblij zijn we daarmee...
 • intermobiel wenst je fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

 • Goud voor bangma en bos op de achtervolging. Zilver voor Zijderveld

  Eerste paralimpische medaille een feit. GOUD VOOR BANGA  EN BOS OP DE ACHTERVOLGING!!
  de 2 e medaille  was ...
 • intermobiel wenst je een fijne zomer

 • Een zomers nieuw mobiel magazine van Stichting Intermobiel is uit!

  este lezer, Dit Mobiel Magazine bevat gevarieerde en informatieve artikels geschreven voor én door mensen u...
 • Nieuw decembernummer Mobiel Magazine december 2020 is uit!

  Arnhem, 20 december 2020 Vandaag is het nieuwe december nummer van het Mobiel Magazine verstuurd naar wie e...
 • CoronaMelder

  De Nederlandse CoronaMelder app is uit, deze instructievideo van de Martijn Engler vertelt alles over de we...
 • Noodkreet; Laat live-streaming bestaan

  Laat live-streaming bestaanzodat ik vanuit huis naar een concert gaan terwijl ik normaal nergens kan gaan e...
 • Een nieuw superdik Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel

  Arnhem/Nederweert,  1 mei 2020   Vandaag is vervroegd het Mobiel Magazine van Intermobiel verschenen wat he...
 • uitgelicht

  Onze trouwe striptekenaar Paul Stoel  van Strip Studio Schagen heeft begin van dit jaar een nieuw boekje ui...
 • telefonisch lotgenotencontact data van Intermobiel 2021

  Hoi allemaal,   Maandag  11 oktober  is er weer een spraakchat. Ik hoop dat je erbij kunt zijn om je ervari...
 • oudejaarsloop voor Intermobiel

  Een super leuke verrassende afsluiting van het jaar. Fons Borckink, de oude baas van mijn vader, heeft in d...
 • fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

 • Mobiel Magazine december 2019 is uit van Stichting Intermobiel

  Net voor de feestdagen kun je de tijd vullen met een nieuw Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel wat ve...
 • Nijmeegse 4-daagse sponsorlopers

  Intermobiel’s Nijmeegse Vierdaagse lopers
 • Een zomers Mobiel Magazine ligt voor je klaar

  Een zomers dik Mobiel Magazine ligt voor je klaar waar hard voor gezweet is. De samenstelling is heel diver...
 • Intermobiel

 • https://petities.nl/petitions/oproep-tot-ratificatie-facultatieve-protocol-van-het-vn-verdrag-handicap?locale=nl

  Oproep tot Ratificatie Facultatieve Protocol van het VN-verdrag Handicap. Het VN-verdrag Handicap beschrijf...
 • Leven in de brouwerij in Nederhorst den Berg voor Stichting Intermobiel

  Op zaterdag 21 september 2019 is voor de eerste keer leven in de brouwerij plaatsgevonden. Het was een gesl...
 • Intermobiel in de race voor deelname aan de Rabobank Clubkas campagne

  Intermobiel in de race voor deelname aan de Rabobank Clubkas campagne Stichting Intermobiel heeft zich aan...
 • 17 juni aandachtmeditatie voor een lastig lichaam

  Op maandag 17 juni 2019 van 19.15 tot 20.30 is er een telefonische workshop over ontspanning en aandachtmed...
 • Meld je aan op het Mobiel Magazine van Intermobiel en win een boek van uitgeverij Anderz

  Stichting Intermobiel brengt twee keer per jaar een dik Mobiel Magazine uit met diverse interessante onderw...
 • Paralympische Winterspelen in Pyeong Chang

  De Paralympische Winterspelen van Pyeong Chang. We volgen TeamNL. 12 maart: goud en 2x zilver!
 • Intermobiel wint stemactie Dela goede doelenfonds voor het project beautiful from inside and outside

  Veroni Steentjes ontvangt prijs uit handen van Marc de Hond van het Dela goededoelenfonds voor het project ...
 • voornemens voor 2018

  De feestdagen zijn dagen van licht
  Elkaar aankijken van gezicht tot gezicht
  Toch zijn er veel eenzamen om o...
 • Stem op Intermobiel op beautiful from inside and outside!

  Jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte doen er zeker toe!
 • Vandaag bekendmaking gouden venus van Milio van het Dela goede doelen fonds

  Vandaag is de uitreiking van de gouden venus van Mielo waarvoor ik genomineerd ben. Je kunt via Facebook li...
 • een leven in bed; soms voel ik me gevangen in mijn lichaam

  Een leven in bed: "Soms voel ik me gevangen in mijn lichaam" Hoewel Veroni Steentjes al op haar zeventiende...
 • Lions Bronchorst Steunt Intermobiel!!

  LIONSCLUB BRONCKHORST overhandigt cheque aan INTERMOBIEL
 • Ambassadrice Denise weer op pad voor Intermobiel!

  Afgelopen zondag was het zover: SUE 'seated fashion' was voor de tweede keer present op de MBAFW en hoe! Sa...
 • Weerter Wijnbeurs opbrengst = € 10.000

  Juniorkamer Weert haalt met Weerter Wijnbeurs € 10.000 op voor Intermobiel!   Op 9 oktober 2016 organiseerd...
 • Een nieuw sportief informatief Mobiel Magazine is uit van 60 bladzijden!

  Een nieuw super dik Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel van 60 bladzijdes ligt klaar om gelezen te wo...
 • Weerter Wijnbeurs

  Weerter Wijnbeurs voor
  Intermobiel op
  zondag 9 oktober
 • Onverwacht zakcentje

  Een zakcentje wat hard nodig is.
 • Intermobiel krijgt steun van het Dela goede doelen fonds

  Intermobiel dankt de Dela!
 • Gedicht nav documentaire levenseinde kliniek op 15 februari 2016

  Intermobiel heeft het afgelopen 1,5 jaar twee vrijwilligers aan euthanasie verloren voor wie het een bevrij...