Stichting Intermobiel

Bedrijven

Beter maken kunt u ons niet, maar door uw steun kunnen we wel in contact komen met lotgenoten!  

U heeft als bedrijf verschillende mogelijkheden om Stichting Intermobiel te steunen:

 • door eenmalig een gift over te maken. Dit kan via de online donatie module of u maakt zelf de gift over naar Stichting Intermobiel, bankrekening:  NL 65 RABO 0361 1148 50 te Arnhem. 
   
 • Vanuit het buitenland is de Iban code nodig en de BIC code.
  IBAN:  NL 65 RABO 0361 1148 50
  BIC:  RABONL2U
     
 • sponsoring over meerdere jaren. We geven hier de voorkeur aan boven een eenmalig groot bedrag, omdat we zo meer financiële stabiliteit hebben en onze tijd efficient in de website en jongeren helpen kunnen steken. Uw bedrijfsgegevens met website worden vermeld op de sponsorenpagina
    
 • deelname aan de Club van 100. Kleine bedrijven kunnen lid worden van de Club van 100 door minimaal twee jaar  € 100,-- per jaar of € 10,-- per maand over te maken. Als u zich aanmeldt,  worden uw bedrijfsgegevens met website vermeldt op de Club van 100 pagina.  Klik hier voor het aanmeldformulier of mail ons als u meer wilt weten.  
    
 • Voor een aantrekkelijk tarief kunt u adverteren in het Mobiel Magazine dat twee keer per jaar digitaal uitkomt. Neem vrijblijvend contact op om naar de tarieven te informeren. Dit is zeker interessant voor bedrijven die diensten en producten aanbieden aan mensen met een handicap. Zo neemt u naamsbekendheid toe zonder hoge kosten. 
   
 • sponsoring in natura door bijvoorbeeld goederen of diensten aan te bieden zoals kantoorartikelen, inktpatronen, promoartikelen, (verjaarde) laptops of het schrijven van een persbericht, jaarverslag of projectplan. 

Als u ons sponsort, worden uw bedrijfsgegevens en website op de sponsorpagina of op de Club van 100 pagina vermeldt op deze website. Ook ontvangt u twee-drie keer per jaar het digitale Mobiel Magazine, zodat u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws rondom Stichting Intermobiel en de website. 

Schenkingen aan de stichting zijn geheel aftrekbaar van de belasting. De stichting is namelijk in het bezit van de goed doelstatus van de belastingdienst en valt dus onder artikel 24.

Neem vrijblijvend contact op of bel naar 06-43055738 om te informeren naar de mogelijkheden. We hopen van u te horen.  

Alvast bedankt voor uw steun!

Groetjes, Stichting Intermobiel