Stichting Intermobiel

Aanpassingen

 

Bijna iedereen met een lichamelijke handicap of chronische ziekte maakt gebruik van aanpassingen. De één in meerdere mate dan de ander. De één heeft nieuwe aanpassingen, de ander oude. Als een aanpassing goed werkt, kun je niet meer zonder. Het geeft je zelfstandigheid,  vrijheid en mogelijkheden. Daarom geven we veel aandacht aan aanpassingen.

 

Kennis delen in de fotohoek 
Het delen van kennis en ervaring over aanpassingen door middel van foto’s en uitleg kan voor lotgenoten een wereld van verschil betekenen. Daarom hebben we dus de fotohoek opgezet waarin foto's staan van aanpassingen met een korte omschrijving van de gebruiker. De gebruiker geeft je informatie waar je iets aan hebt. De leverancier zal altijd positief zijn over zijn producten. Voor het overzicht zijn er rubrieken aangebracht.

 

Dankzij deze foto’s kun je zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van aanpassingen. Wellicht kom je zo op ideeën. Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden als een ander dat al voor jou deed? Dus help jezelf en elkaar door kennis en ervaring over aanpassingen te delen! Je hebt zoveel kennis in huis waar je lotgenoten mee kunt helpen.

 

Interview:
In deze deelrubriek interview vind je interviews met bedrijven, organisaties, hulpverlening en personen op het gebied van aanpassingen. Zo willen we je informeren over de mogelijkheden op dit gebied.

In de spot:
In deze deelrubriek plaatsen we aanpassingen of producten die we zijn tegengekomen die we erg handig vinden. We willen het wat extra aandacht geven. Het is dus een kort artikel over een product met zo nodig een korte ervaring van een gebruiker. Natuurlijk kun je ook jouw aanbeveling doorgeven door ons te mailen o.v.v. aanpassingen.

 

   

Geef dus jouw aanpassingen aan ons door. Daarnaast zijn ook zelfgemaakte handigheden, aanpassingen of tips welkom. Neem dus even de moeite en mail ons dus!

 • Lennie over haar integramuis om haar pc mee te bedienen

  Leverancier: RDG Kompagne Naam gebruiker: lennie Vergoed door: zorgverzekeraar   Lennie gebruikt onder ande...
 • nieuwe spraakmogelijkheden

  SpraakmogelijkhedenIn het verleden was spraakherkenning alleen bedoeld voor mensen met een lichamelijke han...
 • Een artikel over verschillende soorten van spraakherkenning

 • Fotohoek met aanpassingen van gebruikers

  In de fotohoek vind je foto’s van aanpassingen met een korte uitleg van de gebruiker. Klik op de rubriek om...
 • aanpassing: beeldscherm met glasplaat voor aan de aangepaste pc tafel

  Aanpassingen kunnen het leven van iemand met een lichamelijke handicap of chronische ziekte vergemakkelijke...
 • In de spot

  Hieronder tref je een nieuw product aan dat we in het zonnetje willen zetten. Het is de nieuwe no rinse sha...
 • Interviews over aanpassingen

  Op deze pagina tref je interviews aan met mensen, bedrijven en hulpverleners op het gebied van aanpassingen...