Stichting Intermobiel

Weerter Wijnbeurs opbrengst = € 10.000

Juniorkamer Weert haalt met Weerter Wijnbeurs € 10.000 op voor Intermobiel!IMG_1241

 

Op 9 oktober 2016 organiseerde de Juniorkamer Weert een Wijnbeurs waarvan de gehele opbrengst voor Stichting Intermobiel is.

Deze vond plaats in een mooie ruimte van de Paterskerk te Weert. Onze nieuwe ambassadeur Bryan Linssen opende de Wijnbeurs met een toespraak. De vele bezoekers konden er de geselecteerde wijnen en kazen proeven en vervolgens bestellen. De Juniorkamer organiseerde ook een lunch en een loterij en samen met een deel van de verkochte wijnen en de entree leverde dat een supermooi bedrag op. Wat dat bedrag was, werd gisteren tijdens een vergadering van de Juniorkamer bekend gemaakt. Namens Intermobiel was Emile Cobben aanwezig. Hij ontving uit handen van voorzitter Brechje een mooie cheque met het schitterende bedrag van € 10.000! Dit is geweldig voor Intermobiel, hier kunnen we zóvéél meedoen! 


Brechtje, Leonie, Thijs en alle anderen van de Juniorkamer Weert en natuurlijk ook de standhouders en alle bezoekers: enorm bedankt voor jullie inzet. (foto: voorzitter Brechtje en Emile)