Stichting Intermobiel

4-Daagse lopers en roller voor Intermobiel 2023

Ook dit jaar zijn er wandelaars die als sponsorloper voor Intermobiel gaan lopen! Superblij zijn we daarmee, want die opbrengsten hebben we als klein goed doel heel hard nodig. Wij krijgen geen subsiedies en zijn geheel afhankelijk van donaties giften en ludieke acties zoals deze. Wij zijn trots en dankbaar dat de lopers zich inzetten voor ons, ik zal aan jujllie voorstellen:

 

Fons_4D22s f79f9c47-240e-4b28-b9c0-d9ac7ab89a35 

Voor het tweede jaar heeft Intermobiel een ‘sponsorroller’ in de persoon van Fons Osseweijer. Fons is als vrijwilliger actief voor Intermobiel: hij is bestuurslid en redactielid van het Mobiel Magazine. Fons schrijft op zijn sponsorpagina: “Stichting Intermobiel maakt leven voor mensen met een handicap gemakkelijker!” Fons rolt voor het tweede keer  de Nijmeegse 4daagse, maar hij is fervent roller van vele tochten, Fons kun je hier sponsoren: https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/fundraisers/fonsosseweijer

Mark Reijnen

Mark Reijnen loopt dit jaar zijn tweede vierdaagse in Nijmegen. 

In 2009 was de eerste keer en na 14 jaar moet het nu maar weer eens gaan gebeuren. 

Wederom gaat hij nu lopen met John Heldens, de neef van hem die elk jaar loopt.

De 4 daagse 2023 lopen John en Mark elke kilometer voor met name Johan Fiddelaers, hun gezamenlijke neef en penningsmeester en vrijwilliger van Intermobiel die vorig jaar helaas plotseling op veel te jonge leeftijd is overleden.

 

https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/fundraisers/mark-reijnen

 

   
John-Evelien-de-Bruin-SBS6 Martin_4D22s

Ook John Heldens is weer van de partij. Hij gaat op voor zijn 14e Vierdaagse. Zijn vorige Vierdaagse was misschien wel zijn zwaarste ooit. Hij had veel last van zijn voeten, maar puur op karakter en tandvlees voltooide hij zijn 200 km. Onderweg geniet John altijd van de gezelligheid en neemt hij daar ook de tijd voor, waardoor hij soms aan het eind nog extra moet doorlopen om op tijd binnen te komen. Sponsor John hier:

https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/fundraisers/john-heldens-2

(Foto: John promoot tijdens zijn tocht Intermobiel bij SBS6 Hart van Nederland met presentatrice Evelien de Bruin.

Martin Kneepkens is bezig aan zijn 15e Vierdaagse. Martin is 79 jaar, opa van 6 kleinkinderen, maar geen tocht is hem te ver. Hij start altijd vroeg en heeft er flink de pas in. Zie je hem onderweg voorbij flitsen, moedig hem dan extra aan! Sponsor Martin hier: 

https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/fundraisers/martin-kneepkens-2

 

 

 

 

 

 

Emile Cobben  (26 juni  2023)