Stichting Intermobiel

4-Daagse lopers en roller voor Intermobiel

Het is inmiddels drie jaar geleden dat de Nijmeegse 4Daagse gehouden werd. De edities van 2020 en 2021 vonden vanwege corona geen doorgang. Ook dit jaar zijn er wandelaars die als sponsorloper voor Intermobiel gaan lopen! Superblij zijn we daarmee, want die opbrengsten hebben we de afgelopen jaren echt gemist. Zoals we inmiddels weten is door de hitte de 4-daagse een 3-daagse geworden. Dus was gisteren (woensdag 20 juli) de eerste dag. Alle vier zijn gefinished, ik zal aan jujllie voorstellen:

 

Fons_4D22s Niels_4D22s

Voor het eerst heeft Intermobiel een ‘sponsorroller’ in de persoon van Fons Osseweijer. Fons is als vrijwilliger actief voor Intermobiel: hij is bestuurslid en redactielid van het Mobiel Magazine. Fons schrijft op zijn sponsorpagina: “Stichting Intermobiel maakt leven voor mensen met een handicap gemakkelijker!” Fons rolt voor het eerst de Nijmeegse 4daagse, maar hij is fervent roller van vele tochten, Fons kun je hier sponsoren: 

https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/actie/fons-osseweijer

Niels Fiddelaers liep als 15-jarige in 2019 zijn eerste 4-daagse. Hij vond het een geweldige belevenis en keek na afloop direct uit naar de volgende. Daar moest hij tot 2022 op wachten. Nu is hij 18 jaar en loppt hij opnieuw de 4-daagse lopen, uiteraard weer als sponsorloper voor Intermobiel; voor alle lotgenoten van zijn vader en van Veroni, waarmee Niels een speciale band. De eerste dag kwam Niels al om 10:45 uur aan bij de finish. Sponsor Niels hier: 

https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/actie/niels-fiddelaers

 

 

   
John-Evelien-de-Bruin-SBS6 Martin_4D22s

Ook John Heldens is weer van de partij. Hij gaat op voor zijn 13e Vierdaagse. Zijn vorige Vierdaagse was misschien wel zijn zwaarste ooit. Hij had veel last van zijn voeten, maar puur op karakter en tandvlees voltooide hij zijn 200 km. Onderweg geniet John altijd van de gezelligheid en neemt hij daar ook de tijd voor, waardoor hij soms aan het eind nog extra moet doorlopen om op tijd binnen te komen. Sponsor John hier:

https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/actie/john-heldens

(Foto: John promoot tijdens zijn tocht Intermobiel bij SBS6 Hart van Nederland met presentatrice Evelien de Bruin.

Martin Kneepkens is bezig aan zijn 14e Vierdaagse. Martin is 78 jaar, opa van 6 kleinkinderen, maar geen tocht is hem te ver. Hij start altijd vroeg en heeft er flink de pas in. Zie je hem onderweg voorbij flitsen, moedig hem dan aan! Sponosr Martin hier: 

https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/actie/martin-kneepkens

 

 

 

 

 

 

Johan Fiddelaers (21 juli 2022)