Stichting Intermobiel

Hulpmiddelen

Op deze pagina vind je ervaringen op het gebied van hulpmiddelen voor de seks. Wat zijn jouw ervaringen met hulpmiddelen voor de seks? Heb je er baat bij? Kan je het bedienen met je handicap? Is het van toegevoegde waarde of vind je het helemaal niets? Heb je praktische tips zodat het met handicap wel handig is of een goede ervaring? Laat het aan ons weten. Vanzelfsprekend worden deze ervaringen anoniem geplaatst, mail je ervaringen naar ons door o.v.v. seks, zodat je er een ander wellicht mee kunt helpen. Alvast bedankt!

Hulpmiddelen:

Vrouwen:

Een hype op het gebied van toys: 

Sinds het boek Vijftig tinten grijs van E.L. James is seks nog nooit zo'n populair gespreksonderwerp geweest. Vriendinnen die normaal gesproken weinig delen, over wat ze allemaal uitspoken tussen de lakens, komen ineens met de mooiste verhalen. Sexperimenteren is officieel een hype!In het boek komen niet de meest gangbare toys aan bod, maar je interesse wordt zeker gewekt. Wie de boeken niet heeft gelezen denkt waarschijnlijk ‘waar heb je het over’, maar wat deze trilogie zo leuk maakt, is dát het nieuwsgierigheid wekt. Ook maken de boeken seks bespreekbaar onder vriendinnen, koppels en zelfs kennissen. 

Mannen:

Stellen: man- vrouw nieuw

Vibrator:

Zoektocht
Door de spraakchat op 1 oktober 2012 over seks met een lichamelijke handicap met Drs. P. Leusink ging ik (Veroni) naar aanleiding van een gestelde vraag op zoektocht naar wat er zoals op de markt is op het gebied van toys als je handfunctie beperkt is. Er zijn tegenwoordig ook veel vibrators of clitoris stimulatoren die met een touch bediening te bedienen zijn. Ze zijn tegenwoordig lichter in de bediening dan vroeger. Ook zijn er speeltjes met een pompbediening. Tijdens de zoektocht op internet kwam ik onderstaande producten tegen om je een idee te geven wat er zoal op de internetmarkt te vinden is. Wie weet doe je leuke ideeën op om de koude wintermaanden warm door te komen.

Afbeeldingen van producten die op internet verkrijgbaar zijn: (afbeeldingen)
We-Vibe Touch vibrator turquoise vanaf € 74,95 (Zoemmm)
B Swish ♥ Bnaughty eivibrator met touchbediening rood € 19,95 (Zoemmm)
Stimulator Sensational Sin vibrerend ei vanaf € 14,95 (Pabo)

Algemeen:

Regelmatig maak ik gebruik van een vibrator. Mijn handfunctie is dusdanig dat ik snel pijn heb in mijn handen en ook qua snelheid was klaarkomen met de hand een probleem. De vibrator is echt een uitkomst voor mij. Het kost nagenoeg geen kracht en ik kom sneller en beter klaar.
 

Vingervibrator van Durex: Durex Play Touch is een unieke vingervibrator met ultiem vibratiegenot. Hiermee neem je het genot in eigen hand! Schuif het over je vinger, breng eventueel wat glijmiddel aan en breng de vibraties waar je maar wilt! De vibrator-unit met ingebouwde batterij gaat tot 40 minuten mee.  Hij is gemakkelijk aan en uit te schakelen met drukknop wordt geleverd met een extra vibrator-unit waterdicht levering in discreet bewaardoosje incl. gratis sachet Durex Play glijmiddel. Deze vingervibrator is te koop bij de Kruidvat, PABO en Christine le Duc en ook bij Condoom Anoniem voor 12,95 incl. verzendkosten. Bestellen van de vingervibrator kan via deze link.

Ervaring gebruiker:
Deze schuif je erg makkelijk om je vinger, maar je moet er wel mee bewegen om dat fijne gevoel te ervaren. Het is niet dat je je vinger met het apparaat erop legt en dan niets meer hoeft te doen. Maar ik vind het zeer zeker een aangenaam speeltje, het optimaliseert je orgasme.
 

Durex vingervibrator

Emotional Bliss Isis Diep Lila en vele andere kleuren Te koop vanaf €32,95

De Isis is een discrete, oplaadbare, persoonlijke stimulator welke op de vinger geplaatst wordt met een enkele snelheid en een frequentie van 80Hz; de Isis is ontwikkeld om delicaat die gevoelige erogene zones te stimuleren, te prikkelen en het vrouwelijk lichaam te verleiden.

De Isis is de kleinste oplaadbare stimulator ter wereld welke een verbazende 5 uur stimulatie per oplading produceert. Perfect voor paren die graag hun intimiteit willen ontwikkelen door hun erogene zones te verkennen omdat de Isis voorzien is van drie verschillende maten vingerbanden, die hanteert kunnen worden door u of uw partner.

Opmerking: De vibratie frequentie van 80Hz is de vooronderstelde hoogte om de erogene zones te stimuleren. Tijdens de ontwikkeling ontdekten we dat 80Hz het beste reageert bij jongere vrouwen tussen de leeftijd 18 tot 30 jaar terwijl de 30+ de Chandra met de verhoogde vibratie van 110Hz de voorkeur geven.

EB intieme Stimulators Vibratie Frequenties: Isis – 80Hz Chandra – 110Hz Womolia Heat – 80Hz / 120Hz / 150Hz Femblossom Heat – 80Hz / 120Hz / 150Hz

Wordt compleet geleverd met: • AC adapter • instructieboekje • één Isis met drie clips in verschillende maten
 

 Emotional bliss isis
 B Swish ♥ Bnaughty Unleashed vibrator donkerroze vanaf 49,95 (zoemmm)
Voor inwendige stimulatie

Geniet samen (of solo) in het geheim van de BSwish Bnaughty Unleashed! Breng het eitje in en geef je partner de draadloze afstandsbediening. Laat je lover bepalen wanneer dit speeltje aangaat en voel naast de spanning opeens intense vibraties door je onderlijf stromen.

De Bnaughty Unleashed wordt geleverd inclusief batterijen en zacht opbergzakje.
 
 Bswish Bnaught unleashed vibrator met draadloze afstandsbediening
B Swish ♥ Bnaughty Deluxe vibrator zwart Zoemmm vanaf 24,95
Voor uitwendige en inwendige stimulatie

De mooie Bnaughty Deluxe van B Swish heeft heerlijke vibratie in petto. De afstandsbediening is super handig om de verschillende trilritmes te doorlopen. De Bnaughty Deluxe is heerlijk om jezelf uitgebreid mee te verwennen!

De Bnaughty Deluxe wordt geleverd met een mooi opbergzakje.
 
B Swish Bnaughty vibrator zwart

 

Clitorus stimulatie:

  • Clitoris pomp (Als je niet tegen trillingen kunt, is dit wellicht iets voor je)
  • Clitorale stimulator (durex playdream)

 

Clitoris stimulator My Clit Pump vanaf € 29,99 (onder andere bij Christine le Duc)

De clitoris stimulator My Clit Pump is weer zo'n fantastisch geavanceerd speeltje van California Exotic Novelties. Je plaatst de siliconen zuignap met de trillende voelsprietjes op je clitje, knijpt een paar keer in het pompje en start de vibraties... Het effect? Diep vanuit je onderbuik trekt er een golf van opwinding door je heen. Zelfs de beste likbeurt kan hier niet aan tippen! Benodigde batterijen: 2 x AAA.
My clit pump voor je clitorus met zuigpompje

Durex Play dream Clitorale stimulator vanaf 34,95
Het formaat en de vorm van deze stijlvolle kleine stimulator zijn speciaal ontworpen voor de clitoris en schaamlippen. Bovendien is de Durex Play Dream perfect om je te inspireren en verborgen sensuele plekjes van je lichaam te ontdekken, alleen... of samen.

De Durex Play Dream stimulator is 12 cm lang en verwent je met vibraties in 5 stimulatie-standen. Kleur: paars/wit.
De Durex Play Dream stimulator werkt op 2 standaard AAA-batterijen (gratis meegeleverd)
5 voorgeprogrammeerde stimulaties
Hoogwaardig materiaal en gemakkelijk te reinigen, vrij van flataten.
Inclusief zacht opbergtasje
Informatieboekje

Durex Play stimulators zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
Er is geen PVC in de toys verwerkt en ze bevatten geen weekmakers of Ftalaten.
Ze zijn daarom absoluut veilig te gebruiken.

In de Durex Toys zijn ook geen latex materialen verwerkt.

Ervaring gebruiker:
Deze is ook zeer fijn, deze heeft vijf standen waarop hij vibreert, maar ik moet wel zeggen dat het lastig is om van stand te veranderen als je bezig bent. Maar verder is deze ook zeer aangenaam. Zeker als je langdurig wilt genieten, je hoeft niet gelijk te climaxen bij dit apparaat. Je wilt het nog uitstellen, omdat het zo aangenaam is. In het algemeen ben ik dus zeer tevreden over deze apparaten.
 

Durex play dam clitorale stimulator

Orale seks (vervanging voor clitorus likken)


De Sqweel 2 is een seksspeeltje voor vrouwen dat speciaal is ontworpen om de sensatie van orale seks te ervaren. Zijn unieke wiel vol met tongvormen biedt gemakkelijk, gecontroleerde stimulatie precies op de gewenste snelheid die jij nodig hebt om elke keer weer dat orgasme te ervaren! De Sqweel2 is voorzien van een unieke handvat, heeft 10 super zachte silicone tongvormpjes, 3 verschillende, krachtige vibraties, een opwindende tril mode en is gemakkelijk schoon te maken.

Niet voor niets is de Sqweel2 het meest verkochte orale seksspeeltje ter wereld! Let op: De Sqweel2 kan alleen in combinatie met een glijmiddel op waterbasis. Batterijen: 3 x AAA, niet meegeleverd Materiaal: Silicone Lengte: 13cm Diameter: 10cm Phthalatevrij: Ja (dus geen weekmakers) Latexvrij: Ja Multispeed: Ja

Te koop vanaf 35,99. Ook verkrijgbaar in het zwart. Te koop bij o.a. Edusex en andere internetwinkels

Sqwheel 2 wit van kleur

 

Balletjes:

  • Ik heb ooit eens van die balletjes geprobeerd die je dus in je vagina moet doen, maar als je alleen maar kan liggen vind ik het niets. Ik vond het dus niet prettig. Na 1 keer proberen heb ik het nooit meer gebruikt. Ik denk dat je voor die balletjes wel moet kunnen bewegen of lopen, omdat je het anders niet ervaart. Ik heb ze gekocht bij een Christine le Duc winkel.

Tepel zuigers  

Uitleg: Uit je zinnen van seksgenot ga je met deze bijzonder prikkelende Nipple Suckers. Het gebruik is heel eenvoudig: plaats de rubberen Nipple Suckers op het midden van je tepel en tepelhof. Knijp nu in het hoedje zodat de Nipple Suckers vacuüm worden gezogen. Dit gevoel is uitermate opwindend. Net alsof je partner eindeloos aan je tepels zuigt. Ook het perfecte hulpmiddel bij ingetrokken tepels.

Ervaring:
Ik heb ooit eens deze tepelzuigers, nipple suckers, bij de PABO gekocht voor weinig geld (€5,--). Zo kon ik het mooi goedkoop eens proberen. Ik vond er zelf weinig aan. Ik heb wel ingetrokken tepels, maar daar zou het volgens de omschrijving juist goed voor moeten zijn. Wellicht verschillen de ervaringen per persoon, maar voor mij in ieder geval geen succes voor een volgende keer. 

Tepelzuigers

 

Penisverlenging:
Uitleg:

Penis extender. Schuif ‘m over je penis, en je hebt er gegarandeerd vijf centimeters bij. Het materiaal is stevig, voelt zacht aan en is direct op temperatuur. Een genot voor de gebruiker en voor de ontvanger. Veilig in gebruik, gemaakt van 100% weekmakervrije siliconen.

Ervaring:
Ook deze heb ik ooit voor weinig geld bij de Pabo gekocht om eens uit te proberen. Mijn partner en ik vonden het geen succes. Het materiaal binnenin is best zacht, dus met het omdoen ging het van binnen al wat kapot. Ook liet het weer erg snel los nadat het om de penis zat. Leuk om een keer mee te lachen, maar niet voor vaker gebruik.

 

Penis verleniging

 

Monkey spanker duo NIEUW

De Monkey Spanker Duo is het meest revolutionaire seksspeeltje voor hem en haar en is te gebruiken in meerdere posities! Van hand- tot blow-job en van vibrator tot vibrerende cockring! Met de Monkey Spanker Duo is het allemaal mogelijk! Op de verpakking staan een 7-tal tips hoe je de Monkey Spanker Duo op de ultieme manier kunt gebruiken!

Wordt geleverd met batterijen! Krachtige Multispeed vibrator!
Hij is te koop bij Edusex vanaf 31,49 of bij condoom anoniem voor 34,99 waar je geen verzendkosten betaalt.

 

Monkey spanker duo voor stellen
Emotional Bliss Chandra Vibrator Paars vanaf € 32,95 - (Edusex of 123erotiekwinkel)

De Chandra is een discrete, oplaadbare, intieme stimulator welke op de vinger geplaatst wordt werkend met een enkele snelheid en een frequentie van 110Hz, de Chandra is ontwikkeld om delicaat die gevoelige erogene zones te stimuleren, te prikkelen en het vrouwelijk lichaam te verleiden.

Het is wat groter in formaat dan de Emotional Bliss Isis maar zorgt voor een intensievere vibratie voor vrouwen die verlangen naar extra stimulatie terwijl het slechts een zacht zoemend geluid maakt.

Perfect voor paren die graag hun intimiteit willen ontwikkelen door hun erogene zones te verkennen, omdat de Chandra voorzien is van drie verschillende maten vingerbanden die hanteert kunnen worden door u of uw partner.

Opmerking: De vibratie frequentie van 80Hz is de vooronderstelde hoogte om de erogene zones te stimuleren. Tijdens de ontwikkeling ontdekten we dat 80Hz het beste reageert bij jongere vrouwen tussen de leeftijd 18 tot 30 jaar terwijl de 30+ de Chandra met de verhoogde vibratie van 110Hz de voorkeur geven.
 

emotional bliss chandra vibrator paars

We hopen natuurlijk dat deze pagina's gevuld gaan worden met jouw ervaringen. Zo kunnen we leren van elkaars verhalen en wellicht erkenning en herkenning vinden in elkaars ervaringen. Ook kan je er wellicht iets van leren hoe je een bepaalde situatie anders aan kunt pakken. Jouw ervaring is dus erg welkom!

Vanzelfsprekend wordt er zorgvuldig mee omgegaan. Alle bijdrages worden anoniem geplaatst, dus zonder naam. Ook zijn andere ervaringen welkom op het gebied van seksualiteit die niet in een van de drie rubrieken past. Dus schrijf je ervaring op, en mail het naar ons toe o.v.v. seksualiteit, zodat we het hier kunnen toevoegen en van elkaar kunnen leren.

Alvast bedankt!
Groetjes Stichting Intermobiel