Stichting Intermobiel

Diesel de jackrussel

Wij hebben geen hulphond, omdat ook wij er niet voor in aanmerking komen. Dit omdat ik geen personen kon vinden die voor hem zou kunnen zorgen als er met mij iets zou gebeuren. Ik kan gewoon niemand vinden die bereid is om te helpen. Daarom hebben we zelf een hond getraind die alles voor me doet, in dit geval is het een laagbenige jackrussel.
Lekker pittig en altijd bereid om voor me klaar te staan. Hij heet diesel en hij is nu bijna 3 jaar. 

Voor kerst 2007 kon ik alles met commando's doen, maar sinds kerst heb ik een cva gekregen, hierdoor zijn mijn stembanden en nog meer dingen verlamd. Dus commando's kan ik nu vergeten, maar nu leren we samen sinds anderhalve maand gebarentaal. Diesel kent nu en de commando's en gebarentaal. Het is strak trainen omdat de bewegingen van de hand minimaal zijn maar hij snapt het helemaal. Het is een kanjer, mijn aller allergrootste vriend.

Diesel

Hij helpt me nu met aankleden en uitkleden en gaat er soms wel eens vandoor met mijn sok. Helaas zit uitlaten er niet in voor hem en mij, dat doet mijn gezin. Hij weet dat het werken er dan even op zit en dan kan hij gewoon een jackrussel zijn. We zijn 24 uur per dag bij elkaar, en samen lachen en  huilen we. Hij is the best.....
Groetjes Lautje