Stichting Intermobiel

Partners sport

Met onderstaande sport partners werken we samen. Uw naam ook hier?, mail ons. Groetjes Stichting Intermobiel

Intermobiel Racing,Marcel Timmer, Team Certainty (BMW130I), Jaap van Lagen, Sil Smit en Jelmer Stegink.

Intermobiel Racing Dit jaar is het team Intermobiel Racing voor het vierde jaar actief in de autosport. Daarvoor zijn ze twee jaar in de kartsport actief geweest. Intermobiel Racing komt met met een auto uit in de Dutch Renault Clio Cup  met de  coureur Marcel Timmer. Het team staat wederom onder de bezielende leiding van Emile Cobben (directeur Intermobiel) en Edwin de Meijer (bestuurder Intermobiel). Intermobiel Racing zet zich, mede met haar sponsoren, in voor naamsbekendheid en fundracing voor Stichting Intermobiel. Ga voor alle informatie naar de website van Intermobiel Racing: www.intermobielracing.com. logo Intermobiel Racing team Intermobiel Racing 2009
Renault Clio   Emile en Edwin  in de pits op het ciruit Christophe Legrand in zijn Clio 
   

Het BMW 130I team van Certainty met de rijders: Dillon Koster, Rintje Ritsma en Marc Koster. Ze rijden sinds het weekeinde begin mei van de WTCC in Zandvoort voor Stichting Intermobiel. Zij rijden dus met een badge op hun overall. Wij wensen ze veel suc6 en een schitterend seizoen! Wij zijn ook erg trots dat zij ons ook steunen. Natuurlijk is dit mede te danken aan onze ondersteuner Dillon Koster.

Rintje Risma en Dillon Koster

Jaap van Lagen:

Wat Stichting Intermobiel doet is werk wat weinig tot niet gezien wordt. Door de uitleg heb ik gezien dat dit werk erg belangrijk is en als ik er een steentje aan kan bijdragen is dat alleen maar heel mooi.

Jaap van Lagen duim omhoog oor Stichting Intermobiel
Sil Smit is motorcoureur. Hij is 17 jaar oud en afkomstig uit Nederhorst den Berg. Sil is op veertien jarige leeftijd begonnen met wegrace. Na vele podium plekken in de afgelopen drie jaar, en de nodige ervaring is Sil Smit op dit moment Nederlands Kampioen in de wegrace 50 CC.  'In de toekomst ben ik van plan om meer van me te laten horen in de wegrace. Ik steun Stichting Intermobiel, omdat het me een goed gevoel geeft om iets te doen voor de medemens', aldus Sil. Hieronder staan ook nog twee foto's van Sil.  Sil Smit, Nederlands Kampioen wegrace
Sil Smit met de sticker van Stichting Intermobiel op zijn motor  Sil Smit op zijn 50 cc motor
Jelmer Stegink (wielrenner) Jelmer is begonnen met wielrennen op 14 jarige leeftijd. Elk jaar probeert hij zijn grenzen te verleggen en steeds beter te worden. Zijn mooiste seizoen tot nu toe beleefde hij als 2e jaars Junior. Hij werd 3e tijdens de junioren zesdaagse van Rotterdam, 3e werd op het NK Keirin, naar het EK baan ging en een 7e plaats behaalde op de Keirin. Ook op de weg zette hij een aantal mooie resultaten neer, zowel in nationale als internationale koersen. Na een slecht seizoen (gebroken botje in zijn hand en een langdurige periode van overtraindheid) zal hij komend seizoen uitkomen voor het Rotterdamse team: RWC Ahoy. Tevens is Jelmer student aan de Johan Cruijff University te Amsterdam, een speciale opleiding voor topsporters. Hij studeert er Commerciële Sport Economie. Zijn lijfspreuk is: The only place where success comes before work is in the dictionary.  Jelmer Stegink, wielrenner (1988)