Stichting Intermobiel

Een nieuw sportief informatief Mobiel Magazine is uit van 60 bladzijden!

Mobiel Magazine december 2016Een nieuw super dik Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel van 60 bladzijdes ligt klaar om gelezen te worden. De redactie en de grafisch opmaker hebben er veel tijd en creativiteit ingestoken om er opnieuw iets moois van te maken. Het thema is het vervolg van de Paralympische Spelen in RIO. Een groot aantal sporters die naar Rio zijn geweest, komen aan het woord in dit magazine en vertellen over hun ervaring en prestaties. Intermobiel vindt dit een belangrijk thema dat nog veel meer aandacht en bekendheid verdient, vandaar dit vervolg. De succesvolle Paralympische ruiter Frank Hosmar staat op de voorzijde, mede ook omdat hij ambassadeur van Intermobiel is geworden. Bryan Linssen, eredivisie speler van FC Groningen, heeft ook het ambassadeursteam versterkt, waar we erg blij mee zijn.
 

Verder is de inhoud weer gevarieerd, van: anders denken, aanpassingen, gedichten, verzorging, een inspirerend portret, hobby’s, mondverzorging, twee beautytesten, recensies over boeken en boekaanraders voor jong en oud naast eenvoudige knutseltips die je alleen of met je kinderen kunt doen. Er komen mooie stimulerende mensen aan het woord, die een handicap hebben en het zeker niet zijn. Denise vertelt over haar bruiloft (met prachtige foto’s) en Veroni vertelt over hoe het is om digitaal een trouwerij mee te maken. Oftewel alle onderwerpen komen aan bod die horen bij jong zijn een handicap hebben en volledig geïntegreerd in de maatschappij zijn.
 

Door het Intermobiel nieuws weet je waar we allemaal mee bezig zijn geweest; over onder andere de Carbagerun en de wijnbeurs van de JCI Weert tot wat nog gaat komen zoals een tulpen- en kerkkoor actie van de Lion’s club Bronckhorst voor Intermobiel in 2017.  Tevens werken 14 studenten zes weken lang aan een livestream studentenproject genaamd ‘te ver van mij bed show’  van de Hoge school Arnhem en Nijmegen. We vragen iedereen deze pagina te liken, delen en ook om 13 januari 2017 te gaan kijken! Het Mobiel Magazine wordt passend afgerond met een mooie tekening van onze vaste striptekenaar Paul Stoel.
 

Als je je hebt aangemeld op het Mobiel Magazine, krijg je twee keer per jaar als het magazine online gezet wordt een mailbericht en via dat bericht kun je het magazine lezen.
Dat zal voor nieuwe aanmelders niet meteen het geval zijn, maar over een maand mailen we iedereen die zich na 1 december aangemeld heeft.
 

Zijn we op zoek naar jou?

Wil je ook bijdragen aan het Mobiel Magazine, mail ons dan mm@intermobiel.com. We zijn altijd op zoek naar doelgroepers die over hun ervaring willen schrijven. Tevens zoeken we nog iemand die goed kan tekenen en ons vrijwilligersteam wil versterken. Twee keer per jaar een bijdrage leveren is al voldoende. We zijn ook op zoek naar giften en donateurs, zodat we ons ook in 2017 voor deze doelgroeop kunnen blijven inzetten. 

 

Groetjes de redactie van het Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel