Stichting Intermobiel

Stem op Intermobiel op beautiful from inside and outside!

veroni met hulphond Stitch Cavalier king charles spanielMijn naam is Veroni Steentjes, 42 jaar en initiatiefneemster van stichting intermobiel sinds 2001.
Intermobiel zet zich positief in voor en door jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte door lotgenotencontact, kennisuitwisseling en de belangen te behartigen van de doelgroep. 

Ik bericht u met het verzoek of u aan het einde van het jaar door een simpele stem iets groots kunt bereiken. Intermobiel wil zich ondanks de zeer beperkte financiele middelen in blijven zetten voor de ongeziene jongeren met een handicap. Alleen kunnen we dit niet met lucht doen. Vandaar dat ik me heb aangemeld voor de pitch van het Dela goededoelenfonds voor het
'beautiful from inside and outside.'

Intermobiel zet zich voor veel ongeziene minder mobiele en huisgebonden jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte en benadrukt wat ze nog wel kunnen doen. Er zijn helaas jongeren  die zichzelf  niet meer de moeite waard vinden door hun handicap of ziekte en ze zijn hun kracht kwijt. Ze verzorgen zich daardoor vaak  niet meer  van binnen en buiten, omdat ze er niet meer te doen. Maar dat doen ze wel. We willen ze een handje helpen door tips en handvaten. 

We willen daarom twee keer een verzorgde dag organiseren om zes-acht jongeren te helpen d.m.v.  een mental coach, kledingadviseur en een visagiste die bekend zijn met beperkt zijn. Door een andere mindset, kledingadvies  en visagie tips kun je je een ander mens voelen.

 

Het doel van dit project is dat deze jongeren met onbeperkt zelfvertrouwen de deur uitrollen om  actief deel te nemen aan de maatschappij. Ik hoop dat ik €750 euro win om dit project te kunnen realiseren.

 

Wilt u daarom uw stem uitbrengen op Intermobiel? Het filmpje met de meeste stemmen wint €1.000,- en ook de jury zal  de ingestuurde filmpjes bekijken.  

U kunt via Facebook stemmen maar ook via een emailadres. Als u dat laatste doet, bevestig dan wel in de mail die u daardoor ontvangt dat u de link bevestigt. Anders telt uw stem niet. per e-mailadres kan er een keer gestemd worden. ik hoop dat u twee mensen wilt vragen ook te stemmen en dat die twee mensen ook weer twee mensen vragen.  Ga naar https://app.je/entry/63053 

U kunt daar de pitch van 1 minuut bekijken of u kunt meteen stemmen. U kunt tot 7 januari 2018 stemmen.
Stem s.v.p. zodat we dit project kunnen uitvoeren en weer financieen hebben.  Deel ook dit bericht met uw vrienden. 

 

Mocht u al gestemd hebben dan kunt u dit bericht verwijderen. Alvast bedankt!

 

Sluit het jaar goed af door een eenvoudige stem en vraag uw vrienden om dit ook te doen, zo krijg je een viral effect en maken we een kans!

 

Alvast bedankt,
Groeten Veroni Steentjes

namens Stichting Intermobiel
www.intermobiel.com