Stichting Intermobiel

Intermobiel wint stemactie Dela goede doelenfonds voor het project beautiful from inside and outside

Intermobiel wint Dela Goededoelenfonds prijs en Veroni bedankt alle stemmersVeroni Steentjes ontvangt prijs uit handen van Marc de Hond van het Dela goededoelenfonds voor het project 
'beautiful  from inside and outside' van Stichting Intermobiel

 

Arnhem, 10 januari 2018 –  Vanochtend maakte Marc de Hond, ambassadeur van het Dela Goededoelenfonds via een filmpje bekend dat  Veroni Steentjes voor Stichting Intermobiel de stemactie van het Dela goededoelenfonds heeft gewonnen met maar liefst 396 stemmen. Ze stuurde in november een pitch van 1 minuut in voor het project ‘Beautiful from inside and outside’ waarop tot 7 januari gestemd kon worden. De winnaar Veroni Steentjes dus ontvangt € 1.000,- voor haar ingediende project.  De Arnhemse Veroni Steentjes zette in 2001 intermobiel op om zich in te zetten voor ‘jong gehandicapten’ met een positieve insteek gericht op wat je nog wél kunt met een fysieke handicap.

 

 

Veroni bedankt iedereen die op haar gestemd heeft en zich actief heeft ingezet om zoveel mogelijk stemmen te werven! Zonder jullie was dit niet gelukt! Ook dank aan het DELA goededoelenfonds die dit bedrag ter beschikking heeft gesteld.

De Arnhemse vroeg steun voor het project ‘Beautiful from inside and outside’. “Ik ken mooie jongeren met een fysieke handicap maar die zien hun eigen mooiheid niet. Ze vinden  zichzelf  soms niet meer de moeite waard door hun handicap en zijn hierdoor hun kracht kwijt. Ze verzorgen zich daardoor niet meer  van binnen en buiten en kunnen in een negatieve spiraal komen wat kan lijden tot eenzaamheid.  Intermobiel wil daarom twee keer een verzorgde dag organiseren om zes tot acht jongeren te helpen door middel van een: mental coach, kledingadviseur, kapper en een visagiste die bekend zijn met beperkt zijn.  Het doel is dat deze jongeren na zo’n dag met meer zelfvertrouwen de deur uitrollen om  actief deel te nemen aan de maatschappij.”, aldus Veroni Steentjes

 

Intermobiel zet zich in voor jongeren met een lichamelijke handicap die minder mobiel zijn door middel van lotgenotencontact, kennis en ervaring uitwisselen en de belangen behartigen van de doelgroep.  Intermobiel brengt op haar website www.intermobiel.com mogelijkheden in beeld, die stimulerend en drempelverlagend voor de doelgroep werken. 

 

Helpende handen gezocht
Intermobiel is nog op zoek naar vrijwilligers die de stichting willen ondersteunen door middel van het schrijven van artikels, het afnemen van interviews en het zoeken naar leuke inhoud voor op de website en het Mobiel Magazine. Ook zijn creatieve mensen welkom die het leuk vinden om grafisch vorm te geven of die het leuk vinden om te illustreren of cartoons en striptekenen maken. Intermobiel is een vrijwilligersorganisatie en heeft vrijwilligers met en zonder handicap, dus iedereen is welkom.

 

Intermobiel ontvangt geen overheidssubsidies en is dus geheel afhankelijk van giften, donaties, sponsoring en ludieke acties zoals de actie van het Dela Goededoelenfonds. Het kan gaan om 4-6 opdrachten per jaar, maar dat is natuurlijk onderling af te spreken. Als je interesse hebt, mail dan naar info@intermobiel.com en vertel iets over jezelf en stuur waar mogelijk iets mee wat je gemaakt hebt.