Stichting Intermobiel

Nijmeegse 4-daagse sponsorlopers

Ook dit jaar zijn er sponsorlopers die voor Inter-mobiel aan de Nijmeegse Vierdaagse meedoen. Naast de trouwe sponsorlopers Martin Kneepkens en John Heldens maakt Niels Fiddelaers zijn de-buut. Daarover later meer. Allen lopen overigens de langste afstand: 50 kilometer! U kunt ze nog sponsoren.

 

Martin Kneepkens gaat voor de 13e keer aan de Vierdaagse meedoen! Inmiddels gaat hij voor de zevende keer als sponsorloper voor onze stichting lopen. Martin is een 75-jarige getrainde loper, die eerder dit jaar de Kennedy-Mars Sittard (80 kilo-meter) succesvol liep. Martin, opa van zes klein-kinderen, gaat altijd vroeg van start en finisht al rond lunchtijd. Soms loopt hij zo snel dat hij aan de finish moet wachten op de organisatie om zich te laten ‘afstempelen’. Zie hem ergens in de voor-hoede lopen, moedig hem dan aan! Sponsor Martin hier. 

 

John Heldens gaat dit jaar voor de 12e keer de 4-daagse lopen. En het is ook zijn zevende keer dat hij als sponsorloper voor Intermobiel gaat lo-pen, ook hij dus vanaf 2013. John is een 4-daagse loper die nooit traint, hij doet zijn loopschoenen aan en gaat dan van start. Wees niet verbaasd als je hem ’s avonds laat nog een pilsje ziet drinken in een Nijmeegs café. Hij houdt van de gezelligheid die de 4-daagse met zich meebrengt. Dit jaar zal het voor hem anders zijn. Sponsor John hier.

 

Niels Fiddelaers doet dit jaar voor het eerst mee aan de Nijmeegse 4-daagse. Niels is 15 jaar en is de jongste zoon van Johan Fiddelaers. Niels gaat samen met John de 4-daagse lopen. Vorig jaar heeft een deel van een dag met John meegelopen en dat vond hij zo leuk dat hij zich voor dit jaar heeft ingeschreven. Vanwege zijn leeftijd mag Niels de 30 kilometer lopen, maar hij koos zelf voor de 50 kilometer. Uiteraard loopt ook hij als sponsorloper voor Intermobiel. Hij ziet van dichtbij wat de stichting voor haar doelgroep doet en betekend. Daar wil hij graag voor lopen! Niels heeft al de nodige trainingstochten in het voorjaar met veel plezier en passie gelopen. Sponsor Niels hier.

 

Martin, John en Niels zijn te herkennen in Intermobiel shirts met daarop ‘Ik loop voor Intermobiel’. John en Martin lopen overigens al sinds 2011 in shirts met deze boodschap erop. In 2018 liepen onze sponsorlopers John, Martin en Marian ruim € 1.700 bij elkaar! Marian loopt overigens ook dit jaar de 4-Daagse, maar niet als sponsorloper voor Intermobiel.

martin18-4daagse
Martin Kneepkens
John-4daagse
John Heldens
Niels-4daagse
Niels Fiddelaers
ikloopvoor

 

Johan Fiddelaers
Juli 2019