Stichting Intermobiel

Een superdik Mobiel Magazine met het thema muziek

Een nieuw super dik winters digitaal Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel ligt voor je klaar.  De redactie heeft hard aan dit Mobiel Magazine gewerkt met het thema muziek. In ieders leven heeft muziek een plaats. De redactieleden schrijven over de betekenis van hun leven en wat hun favoriete muziek is. Jolet heeft Karin geïnterviewd over de Magic Flute, een aangepast muziekinstrument dat je met de mond kunt bedienen. Zo kun je ook met een zwaardere handicap zelf muziek maken. Johan, een redactielid, zegt zelfs dat muziek zijn doping is. 

 

Dit magazine is door Johan professioneel mooi opgemaakt met zelf gemaakte rubrieklogo’s en foto’s.  De mooie cover is van Denise met Lisanne Herder voorop. Ook  aan kinderen is gedacht in de vorm van een Piet Piraat kleurplaat. Vrijwilligster Jeanne  heeft voor de  achterkant van het magazine een rolstoel aankleedpop gemaakt die ook echt uitgeknipt kan worden.  Van drie lotgenoten zijn de hulphonden overleden, dus daar is ook ruimte voor vrij gemaakt. Het is een groot verlies als je je trouwe maatje kwijt raakt.

Het is een mooi informatief en fraai uitziend Mobiel Magazine geworden met veel leuke interviews, columns, en artikels over diverse onderwerpen die spelen bij het hebben van een lichamelijke handicap of chronische ziekte van: opvoeden, seksualiteit, beauty en verzorging, tot het omgaan met Borderline, Complex Regional Pain Syndroom en ADHD hebben.  Veroni en Lisanne hebben make-up van L’Oréal Paris uitgebreid getest.  Ook ontbreekt het Intermobiel nieuws natuurlijk niet. Zo krijg je een goed beeld wat Intermobiel doet.

 

Het Mobiel Magazine is maar liefst 76 bladzijdes dik geworden. Je kunt er de komende kerstvakantie dus lekker lang van genieten.   We zijn er erg trots op en we hopen dat jullie dat ook zo zijn. Het Mobiel Magazine is een extraatje voor de vaste bezoekers van de website www.intermobiel.com en voor mensen die Stichting Intermobiel steunen.

 

Wil je het Mobiel Magazine meteen gaan lezen, ga dan naar de volgende pagina:

http://www.intermobielracing.com/mm.html

Het reclamebureau legt achter de schermen de laatste hand aan de nieuwe opmaak van de website en met een ander beheersysteem. Vanwege de gecompliceerdheid en enorme grootte van de website is dat verre van eenvoudig. Daarom staat het Mobiel Magazine tijdelijk op de website van intermobielracing.com. In 2015 kunnen we eindelijk van start gaan met een nieuwe vormgeving van de website.

 

Het Mobiel Magazine is eenvoudig te lezen, omdat het in PDF wordt aangeleverd. Om het PDF Mobiel Magazine te lezen, heb je Acrobat Reader nodig. Heb je dit programma niet, dan kan je het via onderstaande link gratis downloaden: http://www.adobe.nl/products/acrobat/readstep2.html

 

Je kunt direct doorlinken om het Mobiel Magazine te lezen of je kunt eerst onderstaande tips even doorlezen. Kun je niet doorlinken, kopieer dan de link van het Mobiel Magazine  in de adresbalk van je browser.  Als je een Ipad hebt, kun je het Mobiel Magazine ook openen in Ibooks, zodat het helemaal een echt digitaal magazine wordt.

 

Tips en opmerkingen bij het openen van Mobiel Magazine:

  1. 1.      Geef je computer even de tijd het magazine te laden. Het is een groot bestand.
  2. 2.      Je kunt het Mobiel Magazine ook opslaan op je harde schijf, zodat je het in je eigen tempo kunt lezen zonder internetverbinding. Kies Bestand -> opslaan als en zet het op je pc. Dit kan dus ook met een tablet.
  3. 3.      Je kunt de weergave van het magazine vergroten in het percentage dat je zelf wilt. Zo kun je het makkelijk lezen door het percentage te verhogen!

 

Voor al je vragen, opmerkingen en bijdragen met betrekking tot Mobiel Magazine kun je mailen naar mm@intermobiel.com. Nieuwe schrijvers zijn altijd welkom.

 

Veel leesplezier gewenst en een fijne kerstvakantie en een goed gezond 2015 gewenst.

De redactie van het Mobiel Magazine

Namens Stichting Intermobiel www.intermobiel.com