Stichting Intermobiel

Aanraders op het gebied van beauty en verzorging

In deze rubriek deelt Veroni enkele beauty en verzorgingsproducten die ze de moeite waard vindt om onder de aandacht te brengen.

Macadamiamacademia rinse moisturing
Macadamia Moisturizing Rinse is een dagelijks conditioner ontworpen om te voeden en om pluis en klitten te voorkomen. Het is geschikt voor ieder haartype. Het hydrateert, ontwart, voedt, beschermt en maakt het haar beheersbaar en zacht voor de styling. Macadamia Moisturizing Rinse is niet op dieren getest. Haarproducten van Macadamia zijn gemaakt op basis van Macadamia-olie en Arganolie. Gemaakt voor gezond, glanzend en verzorgd haar. Macadamia-olie heeft een zeer hoogwaardige natuurlijke werking en ongelooflijke voordelen voor haar, huid en de algehele gezondheid.

 

Veroni: 'Ik heb door mijn krullen en de geblondeerde highlights last van droog pluizig haar. De geblondeerde plukken klitten ook veel meer. Ik heb al van alles geprobeerd. Het product dat bij mij het beste werkt is Macadamia Moisturing Rinse. Als je dit in het haar doet en 30 seconden laat intrekken en dan echt zorgvuldig uitspoelt, voel je meteen aan het haar dat het zachter is. Als je dit product wilt proberen, zou ik eerst een kleine verpakking kopen. Het product is namelijk niet goedkoop. Zoek even goed op internet, want er is veel prijsverschil. Reken wel altijd de verzendkosten mee voor een eerlijke vergelijking. De prijs op internet van de 60 ml-fles varieert vanaf € 4,55 tot € 11,45.'

 

Bourjous intuitive liner met drie voudige punt borjois2 met drie punten in een punt
Bourjois lanceert haar eerste 'slimme' eyeliner waarmee alle vrouwen perfecte 'Bambi-ogen' kunnen creëren. Geïnspireerd door de stippeltechniek van het pointillisme ontwikkelde Bourjois een nieuwe manier om eyeliner aan te brengen: je brengt de eyeliner met kleine stipjes van de driedubbele punt op de wimperrand aan, om zo een perfect doorlopend lijntje te creëren. Zonder dat je afwijkt of uitglijdt. Dankzij de intens zwarte formule houdt de Intuitive Liner bovendien tot wel 24 uur lang. Voer opeenvolgende horizontale, kloppende bewegingen uit, vlak langs de wimpers. De serie punten vormt een ultrafijn lijntje, dat een professional waardig is.

Veroni: 'Ik ben al een tijd op zoek naar de oogpotlood of eyeliner die ik wel goed kan gebruiken. Met een beperkte handfunctie en bedlegerig zijn, is een lijntje trekken topsport op zich. Deze eyeliner punt bestaat uit drie kleine kwastjes naast elkaar. Door de stift naast elkaar op de huid te drukken krijg je veel makkelijker een mooi lijntje. Deze liner is er alleen in het zwart qua kleur, wat ik jammer vind, omdat ik bruin ook mooi vind qua kleur.

Ik heb de Bourjouis liner onlangs in de aanbieding met vijftig procent korting aangeschaft. De normale prijs van deze eyeliner is ongeveer € 10,95. Dit merk is met regelmaat in de aanbieding bij Douglas, Kruidvat, Etos en Trekpleister. 

Bijdrage van Veroni Steentjes
Geredigeerd door Rosan Wilts