Stichting Intermobiel

Nick Vuijicic The man without limbs

Gisteren liet Nick Vuijcic Bij RTL Late Night zien dat je in mogelijkheden kunt denken en dat je dan ook mogelijkheden hebt. Je kunt je met een fysieke beperking mentaal beperken maar dat hoeft niet. Kijk naar wat je wel kunt en wordt daarin de beste.  Nick is in 1982 in Australie geboren zonder armen en benen, just a body zoals hij het zegt. Hij heeft een klein soort flipje onderaan zijn lichaam wat hij gebruikt om te typen en zoveel meer.  Een zeer inspirerend voorbeeld is hij. Hij heeft voor zoveel obstakels en uitdagingen gestaan. God heeft hem de kracht gegeven om aan te gaan wat anderen onmogelijk lijkt.

 

Zijn stichting Life without Limbs gaat over het delen van de hoop en de vriendelijke liefde. Hij geeft aan dat je ook met een beperking kostbaar voor God bent. Hij ziet het als zijn doel om mensen te overtuigen dat God een plan voor iederen van ons heeft dat betekenis en een doel heeft. Voor Nick heeft God hem een doel gegeven en hem daarmee gevuld. God gebruikt hem, een man zonder ledematen om de wereld te laten zien hoe je een leven kunt leven zonder ledematen. God gebruikt mij om harten en levens te bewegen naar hem toe.  Hij bezocht meer dan 52 landen om het woord van God te verspreiden.

 

Hij heeft zijn kracht in God gevonden en geeft grote massale lezingen om mensen positief te maken door zijn verhaal te vinden. Hij heeft  alles wat iedereen wil hebben: een afgeronde opleiding, een mooie vrouw en een zoontje. Hij speelde ook in een korte film the Butterfly Circus van 20 minuten. Ik heb de korte film nu twee keer gekeken. Deze film heeft vele prijzen gewonnen.  Als je een positief duwtje nodig hebt, surf dan even op internet en wordt geinspireerd, ook zonder dat je gelovig bent kan hij je inspireren!