Stichting Intermobiel

Kneipp sugar bodyscrub getest

kneipp-sugar-body-scrubs-Sugar body scrub – amandelolie

Productvoordelen:
-Natuurlijke suiker scrub in olie
-Hoog percentage natuurlijke verzorgende oliën
-Hydrateert en verzorgt de huid

Productinformatie:
- Zijdezachte verzorging voor een stralende huid
- Hoogwaardige amandelolie en amandelmelk
- Zonder conserveringsmiddelen
- Zonder minerale oliën
- Met natuurlijke verzorgende werkstoffen
- Succesvol dermatologisch getest
- Niet getest op dieren

 

Gun jezelf en je huid de zachte verzorging van de sugar body scrub amandelolie. Deze sugar body scrub biedt intense verzorging voor de huid en heeft een betoverende geur. De amandelolie bevat essentiële vetzuren en vitamine A en E om de huid intensief te voeden en te beschermen. Breng de scrub aan op de vochtige huid. Masseer zacht en verwijder zo de dode huidcellen. Afspoelen met warm water voor een heerlijk zachte huid. Niet voor inwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Voorzichtig kans op uitglijden. Na gebruik douche/bad direct naspoelen!

 

Ervaring:

Het gaat er bij het testen niet alleen om dat het product beauty proof moet zijn maar ook of het beperking proof is.  Dat wil zeggen of je het ook goed kunt gebruiken als je fysieke beperkingen hebt.

Ik gebruik al lang verschillende bodyscrub producten.Ik ben altijd erg tevreden over de bodyscrubs van rituals.  Aangezien ik liggend op een douchebrancard douche met een zeil erover heen is niet iedere scrub geschikt. Het is in mijn geval het beste om een scrub te gebruiken die oplost en die dus niet op de brancard blijft liggen. Het voordeel van suiker scrub boven zoutscrub is dat suiker niet grijs uitslaat op het zeil. Onlangs was Kneipp in de aanbieding voor 1+1 gratis. Deze bodyscrub pot van 220 gram kost normaal 8,99. Ik kon het nu dus voor 4,50 uitproberen. Kopen dus en uittesten. Ik heb voor amandelolie gekozen. Ik vergelijk nu dit product met Rituals bodyscrub van 19,50 met 200 gram. Ik vind Sakura zelf de prettigste geur voor man en vrouw.

 

Gisteren heb ik tijdens het douchen Kneipp bodyscrub gebruikt. De suiker scrub lost mooi op. Deze scrub is iets minder grof dan die van Rituals. Bij Rituals is de scrub in het begin best ruw en het laat een rode huid achter waardoor het wel duidelijk te zien is. Ook deze Kneipp scrub laat een olie laagje achter na het gebruik net als de Rituals scrub doet. Je ruikt de amandelgeur subtiel. Ik heb na de scrub nog wel een doucheproduct gebruikt wat ik bij Rituals niet doe. De huid wordt duidelijk gescrubt en verzorgd door dit product. De huid voelt alleen wat stroef aan na het gebruik.
 
Nog even alle voor- en nadelen op een rijtje:

Voordelen:

-  Dit product kost slechts 8,95 in plaats van 19,50.
-  Deze pot bevat 220 gram en die van Rituals 200 gram dus er zit ook nog eens 10 procent meer is.

-  Kneipp producten zijn regelmatig in de aanbieding voor 1+1 of 2+1 gratis. Bij Rituals is 20 procent korting al veel.
-  Deze scrub is minder grof dan die van Rituals dus voor een gevoelige kwetsbaardere huid is dit beter.
-  Het verzorgt duidelijk je huid door het olie laagje wat achterblijft.
-  Kneipp producten zijn makkelijker te kopen dan Rituals producten. Je kunt het bij Kruidvat, DA, Trekpleister en Etos kopen. Rituals kun je  alleen online of in hun winkels kopen of bij de V&D en de Bijenkorf. Dat zit niet in ieder dorp of stad.


Nadelen:
- Je huid voelt na het gebruik wat stroever aan dan met Rituals scrub.
- Het laat wel een geur achter maar het is wel subtiel. Ik heb daarom na de scrub wel een doucheproduct gebruikt wat ik bij de Rituals  scrub niet doe.  Ik wil graag ruiken wat ik gebruik dus vandaar dat ik het als nadeel zie.
- Kneipp heeft twee soorten suiker bodyscrub in de handel namdelijk Amandelolie en Vijgenmelk. Rituals heeft zes varianten dus er is meer keuzemogelijkheid om het eens af te wisselen.

 

Samenvattend:
Ik maak de pot zeker op en zal zeker overwegen om het nog eens te kopen. Ik zal dan waarschijnlijk dezelfde geur kopen, want vijgenmelk spreekt mij niet erg aan. Als je kijkt naar de prijs kwaliteitverhouding is dit zeker een beter product dan Rituals. Je krijgt waar je voor betaalt. Ik geef het product een dikke 8.    

 

 

 

Productinformatie: Website Kneipp