Stichting Intermobiel

Supertrots op Emile en Swen die het tot Oslo gehaald hebben!

Arnhem, 30 augustus 2015

Intermobiel is super trots dat Swen en Emile het op de oude brommers gered hebben om vrijdagavond in Oslo aan te komen. Op de finsih begaf de brommer van Emile het. De heuevelige terreinen hebben ze fietsend moeten afleggen omdat de brommers zo weinig pk hadden. Een supergave en trotse prestatie van de twee Limburgse neven. Ze komen met een heel avontuur terug. Zondagnacht landen ze in Eindhoven, omdat met de brommers terug gaan helaas niet mogelijk was na de zware tocht. Deze twee kornuiten hebben Intermobiel goed in de kijker gereden! 

 

 

Arnhem, 24 augustus

er bij Hart van Nederland een item met Emile Cobben, Swem Baeten en Veroni Steentjes. Vanochtend is de carbagerun editie brommers gestart die op 28 augustus 1500 kilometer verderop in Oslo eindigt. Ze rijden op een oude brommer uit 1964 en 1965. Ze maken deze tocht om aandacht en geld voor Stichting Intermobiel op te halen. Bijdragen kunnen via http://www.geef.nl/intermobiel gedaan worden en door NL 65 RABO 036.1114850.

Op oude brommer naar Oslo

Driehonderd brommers zijn maandagmorgen vanuit Emmen vertrokken naar ScandinaviĆ« tijdens de start van de Carbagerun.

Ze leggen de tocht van 1500 kilometer om verschillende redenen af. Een aantal deelnemers doet het voor de lol, een ander deel maakt de tocht voor een goed doel. In de vroege uitzending van maandag volgen wij Emile Cobben. Hij rijdt de tocht voor zijn vrouw en mensen die net als zijn vrouw lijden aan posttraumatische dystrofie.

 

Veel kijkplezier gewenst!