Stichting Intermobiel

Jeanne bedankt!

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden!

 

Twee jaar geleden kwam ik (Veroni) in contact met Jeanne Melchels via de Arnhemse uitdaging.Nicole Beaujean die actief is vanuit de Arnhemse uitdaging kwam in contact met Jeanne via netwerkbijeenkomsten en Facebook bij Jeanne uit. De Arnhemse uitdaging brengt goede doelen uit Arnhem in contact met professionals uit de regio die een goed doel willen helpen met hun talenten. Ik diende een aanvraag in voor een vrijwilliger die ons wilde helpen met het maken van cartoons of illustraties passend bij geschreven artikels voor op de website en in ons digitaal Mobiel Magazine.

 

Over Jeanne
Na even wachten kreeg ik vanuit de Arnhemse uitdaging bericht dat ze een match gevonden hadden genaamd Jeanne Melchels. Ik bezocht haar website en werd meteen dolenthousiast van haar werk. Haar basis is gelegd aan de kunstacademie in Arnhem. Ze heeft tien jaar gewerkt in dienstverband bij een communicatie advies- en ontwerpbureau. In 2011 startte ze als zelfstandige grafisch ontwerper en illustrator. Naast het illustreren beschildert ze ook miniaturen die ze verwerkt tot juwelen. Deze vind je op www.jeanne-miniatuur-schilderij.nl

 

Vrijwilliger
Jeanne gaf tijdens de kennismaking meteen duidelijk aan dat ze twee jaar vrijwilliger wilde worden en ieder kwartaal één bijdrage wilde maken. Zo wist ik ook meteen waar we aan toe waren. In de afgelopen twee jaar heeft ze maar liefst tien bijdragen geleverd. Ze heeft op haar eigen unieke wijze de artikels versterkt door haar ontwerpen en illustraties. Ze heeft op haar eigen unieke wijze bijdragen aangeleverd waar ik nooit aan gedacht zou hebben. Ik doel dan vooral op de aankleedpop van iemand in een rolstoel die je ook echt uit kon knippen en in elkaar kon vouwen.

 

Ik had de hoop dat ze misschien nog langer wilde blijven, maar ze heeft vanaf het begin duidelijk gemaakt dat het voor twee jaar was. Daarnaast heeft ze het op dit moment ook erg druk met haar bedrijf wat een goed teken is. We zullen haar bijdragen zeker erg gaan missen! Hopelijk vinden we snel een vervanger voor haar!

 

Top drie Jeanne
Ik vroeg Jeanne naar haar favoriete top drie in de gemaakte bijdragen. Hieronder haar top drie om zo ook meteen even te laten zien wat ze allemaal voor ons gemaakt heeft. Nogmaals dank voor je grote en goede inzet! Ik heb nooit een tekening gehad die niet te gebruiken was of die niet passend was. Het contact met Jeanne was ook altijd erg prettig en goed.

 

Jeanne: "Als ik een top 3-tje mag samen stellen dan denk ik dat ik kies voor de aankleedpop met verschillende outfits, de taart bij 'leven in kleine beetjes' en de advertentie bij 'blaastraining' die in dit magazine staat. Het leukste vind ik ze, omdat ze alle drie zo totaal verschillend zijn qua uitvoering. En ik ben natuurlijk gek op afwisseling, diversiteit en 'net even anders'."

 

We bedanken je vanuit Intermobiel en wensen we je alle goeds toe! Ga vooral door met mensen en bedrijven creatief verblijden!

Geschreven door Veroni Steentjes
Grafische bijdragen Jeanne Melchels
Op website januari 2016

Nummer 1

 Aankleedpop-liggend-RGB-s

 

Nummer2

Jeanne Melchels leven in kleine beetjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nummer 3

Blaastraining door Jeanne Melchels