Stichting Intermobiel

voortgang boek intimiteit en seksualiteit met een lichamelijke handicap

We zijn achter de schermen druk bezig met mensen benaderen voor het boek die anoniem mee kunnen doen. We hebben een standaard vragenlijst die als handleiding kan dienen. Duidelijk is dat iedereen het tijd vindt dat er eindelijk zo'n boek komt waar alle partijen in aan bod komen. Het vergt wel meer tijd dan gedacht.

 

gring van FuntoysWe kwamen in contact met Funtoys een bedrijf uit Engeland die speeltjes op de markt brengen waaronder de bekende G-vibe. We waren de usb kabel van deze G-vibe kwijt dus we hebben gebeld. Ook hebben we het boek gemeld en we hebben een doos gekregen met verschillende producten van hen om te testen. Het mooie is dat je nu ziet dat in duurdere toys wel degelijk de mogelijheden groter zijn in de zin van de bediening is erg licht. Tevens is de Gjack bioskin qua materiaal en vorm bijna een echte penis.
Ook hebben ze een vingervibrator de Gring waar je dus ook de Gplug mee kunt bedienen wat een grote toevoeging is, omdat je als je de gplug gebruikt je er moeilijk bij kunt en dus via de afstandbediening in de Gring kan het wel!

We danken Funtoys voor deze sponsoring!

 

We zijn nog steeds op zoek naar jongeren en mensen die anoniem mee willen werken aan een korte of langere bijdrage over intimiteit en/of seksualiteit. Het kan dus ook alleen over intimiteit gaan bijv. of je door je handicap moeilijker een knuffel kunt geven of krijgen of hoe is het om van zorg afhankelijk te zijn die je wassen en aankleden etcetera. Heb je vervelende zaken in de zorg meegemaakt of vind je het geen probleem of een man of vrouw je wast? Ook zijn we nog op zoek naar mensen uit Belgie die bij willen dragen.
 
Tevens zoeken we mensen die ergens gerevalideerd hebben of ze ons kunnen zeggen of in dat centrum gevraagd is of er problemen of klachten zijn op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Beetje bij beetje kan ik gelukkig zien dat er iets meer aandacht voor komt, maar we willen graag zo goed mogelijk in beeld brengen in welk centrum er wel aandacht voor is en in welk centrum niet. Dit alles en nog veel meer is waar we naar op zoek zijn.


Groetjes Veroni Steentjes