Stichting Intermobiel

Lion's club Bronckhorst tulpenactie voor Intermobiel

Lion's club Bronckhorst steunt Intermobiel door tulpenactieBRONCKHORST - De dertig leden van Lions club Bronckhorst gaan deze dagen  samen met enige leden van de Leo Club Achterhoek i.o. voor het zesde jaar op rij weer op pad om in zoveel mogelijk dorpen en buurtschappen binnen de gemeente Bronckhorst tulpen te verkopen. De opbrengst is bestemd voor de goede doelen van de Lionsclub. Verkochten de Lionsleden vorig jaar 2500 bossen, dit zijn 25.000 tulpen, dit jaar ligt de lat weer hoger en hoopt men zo'n 3000 bossen tulpen aan de man te brengen. De Lionsclub koopt de tulpen scherp in, dankzij de welwillende medewerking van Jordi Wesselink van IJsseltulp in Toldijk.
 

Een van drie goede doelen dit jaar is Stichting Intermobiel wat de in  Steenderen geboren  Veroni Steentjes in 2001 opzette voor Nederlandse jongeren die door een lichamelijke handicap of chronische ziekte minder mobiel of geheel aan huis gebonden zijn.
 
Intermobiel is het gezicht en de stem van deze ongeziene groep jongeren. Koop daarom een of meerdere bossen tulpen voor deze ongeziene jongeren. Zonder Intermobiel gaat de stem en het gezicht van deze jongeren verloren en verpieteren ze weer achter de geraniums! Door een bos tulpen kopen maakt u al het verschil!
 

Data en plaatsen:
4 maart: Steenderen, Baak, Toldijk
11 maart: Hummelo, Keppel, Drempt
18 maart: Vorden, Wichmond
25 maart: Hengelo Gld
1 april: Zelhem, Halle

 

 

Mocht u deze actie missen, of niet van tulpen houden, dan kunt u Intermobiel ook steunen door een gift over te maken naar bankrekeningnummer NL65RABO0361114850. Voor meer informatie kunt u ook de website http://www.intermobiel.com bezoeken.

 

Intermobiel bedankt de Lionsclub Bronckhorst voor hun inzet door bovenstaande tekening van Fun Experts.