Stichting Intermobiel

Martin en John lopen 4-daagse voor Intermobiel

Martin Kneepkens (73 jaar) en John Heldens (43 jaar) lopen opnieuw als sponsorloper de Nijmeegse 4-daagse voor Stichting Intermobiel.

Daar zijn we natuurlijk superblij mee! De Nijmeegse Vierdaagse wordt gelopen van dinsdag 18 juli t/m vrijdag 21 juli.

Martin en John lopen beiden, net als alle voorgaande keren, dagelijks de langste afstand, namelijk 50 kilometer. Deze kanjers zijn herkenbaar in hun shirt met opdruk: 'ik loop voor Stichting Intermobiel'. Beiden dragen tijdens hun wandeltochten als ware ambassadeurs onze stichting uit. Ze willen bekendheid vergaren voor Intermobiel en informeren belangstellenden onderweg over onze stichting. Daarnaast willen ze ook als sponsorloper geld ophalen voor onze stichting. Jij kunt hun steunen door hun financieel te sponsoren via de linkjes hieronder. Iedere gesponsorde euro komt bij Intermobiel terecht. Met je bijdrage steun je niet alleen onze stichting maar ondersteun je mentaal de lopers tijdens de lange, zware wandeltochten.

 

P1010468_martin_s   John2015a

Martin Kneepkens - 11e Vierdaagse

 

'Ik houd van wandelen en deze tocht volbrengen vind ik ieder jaar opnieuw weer een uitdaging.'

Over Intermobiel: 'Ik wil me hier graag voor inzetten, vandaar dat ik hoop dat u mij wilt sponsoren en ik op deze manier het lopen kan combineren met steun voor mijn favoriet goede doel.'


sponsor Martin via deze link

 

John Heldens - 10e Vierdaagse

 

'Ik loop graag de Nijmeegse Vierdaagse, de sfeer onderweg is echt schitterend. Ik wil graag ook mijn 10e 4-daagse uitlopen.'

Over Intermobiel: 'Ik ken Intermobiel vrij goed en ik wil me graag voor deze stichting en haar jongeren uit de doelgroep inzetten. Door hun beperkingen en pijn hebben zij het al zwaar genoeg.'

 

sponsor John via deze link

 

Gaat u hierboven op de link of Martin of John klikken? Fijn, bedankt alvast voor uw sponsoring, klik in het nieuwe scherm op de knop ‘Sponsor HIER’. Vul uw gegevens en het bedrag in. Honderd procent van uw sponsorbedrag gaat naar Stichting Intermobiel. Uw steun is keihard nodig!

 

Naast John en Martin zijn er meer lopers die Intermobiel uitdragen tijdens de 4-daagse. Ook zij - Celia, Marian en Alexander - zijn te herkennen aan het shirt: 'ik loop voor Stichting Intermobiel'. Geweldig om nu vijf Intermobiel-lopers in te 4-daagse te hebben.

 

We wensen Martin, John, Celia, Marian, Alexander en de andere lopers een hele fijne en blessurevrije Vierdaagse toe met goed wandelweer en een goede sfeer.

 

John en Martin, super bedankt!

 

Groetjes,

Veroni, Emile en Johan