Stichting Intermobiel

Lions Bronchorst Steunt Intermobiel!!

Op 13 juli jl. heeft de Stichting Intermobiel van Veroni Steentjes een cheque van 2000 euro in ontvangst mogen nemen uit handen van de voorzitter van de Lionsclub Bronckhorst, Karin van Heijst.

De Lionsclub Bronckhorst heeft besloten om naast de opbrengst van de succesvolle korenmiddag met de koren Enjoy,  Amazing en Fame op 11 juni jl.  in de Remigiuskerk in Steenderen een gedeelte van de opbrengst van de jaarlijkse tulpenactie in de gemeente Bronckhorst aan de stichting aan te bieden.

Stichting Intermobiel is in 2003 opgericht door Veroni Steentjes (zie foto), die door een chronische ziekte al 20 jaar bedlegerig is. Zij komt oorspronkelijk uit Steenderen en heeft van de Stichting haar levenswerk gemaakt. De Stichting richt zich op de belangen van jonge mensen met een handicap/chronische ziekte door het stimuleren van lotgenotencontact en kennisuitwisseling (www.intermobiel.com)

 

 webversie-cheque-lions

De Lionsclub Bronckhorst is een serviceclub en wil een actieve en positieve bijdrage leveren aan de (Bronckhorster) samenleving. Volgens een jaarlijks activiteitenprogramma worden daartoe (financiĆ«le) middelen verzameld en diensten aangeboden. De Lions werken samen op vriendschappelijke basis, zonder politieke, godsdienstige of beroepsmatige verbondenheid.  De Lionsclub Bronckhorst maakt deel uit van de wereldwijde associatie Lions International.