Stichting Intermobiel

Sponsorloop Nijmeegse 4daagse groot succes

Opnieuw hebben Martin Kneepkens en John Heldens de Nijmeegse 4daagse als sponsorloper voor Intermobiel uitgelopen. 

Onderweg waren Martin en John te herkennen aan het shirt ‘Ik loop voor Intermobiel’. Op deze manier vergaarden ze veel aandacht voor Intermobiel en waren ze zelfs op televisie te zien. Samen hebben ze niet alleen Intermobiel op een positieve wijze als ware ambassadeurs uitgedragen, maar ook veel geld opgehaald.

IMG_2341Martin2017

Parallel hieraan had John bij de supermarkt Jumbo in Nederweert een statiegeldactie georganiseerd. Deze actie was gekoppeld aan de 4daagse en bracht € 91,50.

 

Het totale door Martin en John bijeengelopen bedrag (inclusief de statiegeldactie) is € 1.070,80. Een heel mooi bedrag waar we erg blij mee zijn! John en Martin liepen net als voorgaande edities de langste afstand, namelijk van 50 kilometer per dag. De Nijmeegse 4daagse werd van 18 juli t/m 21 juli gelopen en werd voor de 101e keer georganiseerd. Martin (73) is een getrainde loper en trotse opa van zes kleinkinderen, hij kwam dan ook iedere dag erg vroeg binnen! John, die nog niet eenmaal had getraind, liep op karakter uit en genoot onderweg volop. Martin en John bedankt voor jullie inzet tijdens de tochten voor Intermobiel en voor het opgehaalde bedrag. Tot slot: iedereen bedankt voor de sponsoring.

Jumbo_statiegeldactie-20170822

Johan Fiddelaers

september 2017