Stichting Intermobiel

Een nieuw Mobiel Magazine is uit!

CoverMM2017_2_MarcdeHondNa het nodige schrijf- en vormgevingszweet van de afgelopen maanden ligt er een winters Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel voor je klaar om gelezen te worden. Het is nu al weer nummer 1 jaargang 14, er zijn er dus al veel hiervoor verschenen! Al die jaren maken we samen met de redactie en vrijwilligers een boeiend en mooi vormgegeven magazine. Steeds weer een ander magazine met andere onderwerpen en iedere keer wordt de opmaak nog mooier.

Inhoud

Het magazine blijft dikker worden en is nu 60 pagina’s. Steeds weer proberen we nieuwe inhoud te vinden en diversiteit in de onderwerpen aan te brengen. Dit magazine bevat in de rubriek ‘In gesprek met’ een interview met Marc de Hond. Tevens komt ambassadeur Paralympisch ruiter Frank Hosmar aan het woord met mooie foto’s en hij is geïnterviewd door Valerie. Verder is het magazine divers opgevuld met onderwerpen als: een artikel en gedicht over de liefde, een vakantieverslag over het dak van Europa, een beautytest en tips over CBD olie. Elvire schrijft over hoe anders eten haar welzijn beïnvloed. Esther heeft zichzelf overtroffen in de knutselhoek met een op maat gemaakt diamond painting schilderij. Johan vertelt over zijn bezoek aan het Ayron Universe concert en hij heeft daar ook Anneke van Giersbergen geïnterviewd. Eveline vertelt over hoe belangrijk haar blinde geleidehond is. Fons schrijft over horen zonder oren en over zijn wandeltochten met zijn handbike.
 

Ook komt opvoeden aanbod door het veranderd ouderschap als je kinderen ouder worden. Er staat een mooi spiritueel kinderverhaal in van Elvire met mooie illustraties. Jolet schrijft over de zeven eigenschappen (gewoonten) van effectief leiderschap van Stephen Covey, wat op de basisschool gebruikt wordt en waar haar kinderen op zitten, maar het is ook thuis goed te gebruiken. Johan schrijft over de veranderingen in het vaderschap als je kinderen ouder worden.
 
In de columns komt de vraag van Lilian ‘Hoe gaat het met je?’ aan bod en Wanda schrijft over haar angst voor de toekomst doordat alles duurder wordt. Daarnaast komt ook seksualiteit aanbod door een review van de nieuwe Womanizer 2GO, maar ook door een kritische column van Veroni genaamd ‘De Womanizer op recept?’ Het magazine bevat uiteenlopende recensies over: handige apps, een film en goede boeken waaronder een boek over het maken van een creatief dagboek. Het magazine wordt opgevuld met mooie mascottes, natuurfoto’s, cartoons en als klapper een mooie afsluitende creatieve achterzijde.

We willen iedereen bedanken die aan dit magazine heeft meegeholpen. We hopen dat we je weer met een leuk magazine kunnen verrassen en je menige leesuren bezorgen.

Wilt u ook bovenstaand magazine lezen en bent u nieuwsgierig, meld u dan snel aan via deze link
U ontvangt het dan binnenkort in uw mailbox.


 

Hulp gezocht 
Het is extra leuk dat we een bijdrage hebben van Sandra, Celia, Mary, Sanne en René. Het is namelijk hun eerste bijdrage; hoe meer schrijvers des te gevarieerder het magazine wordt. Daar krijgt de redactie extra energie van. Wil je ook een bijdrage leveren aan het Mobiel Magazine, mail dan naar mm@intermobiel.com. We zijn altijd op zoek naar lotgenoten die hun verhaal willen vertellen door erover te schrijven of door geïnterviewd te worden. Ook redactievrijwilligers die mensen willen interviewen via de e-mail of telefoon kunnen we ook nog goed gebruiken. Daarnaast zoeken we nog een grafisch vormgever of een illustrator. Je hoeft hiervoor geen handicap te hebben. Drie of vier bijdragen per jaar, vanzelfsprekend in overleg, is voldoende.  Begin 2018 goed met een aanmelding als vrijwilliger!


Steun
Vind je dat Intermobiel goed werk verricht? Zonder ludieke acties, sponsoren, giften en donateurs is dat onmogelijk. Wordt ook donateur vanaf € 2,- per maand en download ditvolgende  formulier http://www.intermobiel.com/uploaded_files/inlineitem/doorlopende_machtiging_per_maand_v2015.doc op onze website om Intermobiel te laten blijven staan.

Hartelijk bedankt.

We wensen je fijne feestdagen en alle goeds toe voor 2018!

Veel lees- en kijkplezier gewenst!
Groetjes van de redactie van het Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel
mm@intermobiel.com  
http://www.intermobiel.com