Stichting Intermobiel

maandag 9 Juli telefonisch lotgenotencontact van Intermobiel

Hoi allemaal,

 

Aankomende maandag 9 juli is er een extra open spraakchat, omdat er nog animo voor is en er wellicht een nieuw persoon bij is.  Het is ongedwongen telefonisch contact met lotgenoten in een vertrouwde sfeer.  Een lotgenoot begrijpt je vaak met een half woord.  Er is geen thema aan verbonden. We zien wel wie wat wil delen.  Je krijgt een vrijblijvende uitnodiging. Als je kunt en mee wilt doen, ben je van harte welkom! Je kunt zelf je eigen hapje en drankje meenemen voor onder het praten of luisteren.

Heb je zin om mee te doen, bel dan rond 19.10 naar (010) 299 10 02 en toets56712800# Het duurt tot 20.15 en maximaal tot 20.30

Houd rekening met geen achtergrondgeluid i.v.m. de verstaanbaarheid. Het nummer waar je naar toe belt, is een gewoon 010 nummer dus is lokaal tarief. Als je alleen later dan 19.15 kunt inbellen, dan is dat ook goed mits je met geen geluid inbelt.


De spraakchat is altijd de tweede maandag van de maand, dus voeg het toe in je agenda digitaal of ouderwets schrijven.
In augustus is er geen spraakchat vanwege de vakantie. De volgende spraakchat is op 10 september. Dus zet het in je agenda als je interesse hebt.

Als je een nieuw iemand kent die interesse heeft, iedereen is welkom om mee te doen, ook als je wat ouder bent ben je van harte welkom!

Mocht je niet mee kunnen doen vanwege vakantieplannen dan wens ik je een hele fijne vakantie aan.

Ik wil je niet spammen maar mocht je de spraakchat willen behouden en nog niet gestemd hebben wil je dan op Intermobiel voor de gouden venus van Milo stemmen https://app.je/entry/68350
Je kunt via Facebook direct stemmen of via je e-mailadres maar dan moet je d email bevestigen. Je kunt per e-mailadres een keer stemmen dus als je er meerdere hebt kun je vaker stemmen. Het gaat mi absoluut niet om mij maar om Intermobiel levend te houden!

Tot aanstaande maandag en een fijne warme dag, weekend en zomer gewenst,

Groetjes Veroni Steentjes

Voorzitter van Stichting Intermobiel
www.intermobiel.com