Stichting Intermobiel

Nieuw Mobiel Magazine is uit!

voorzijde Mobiel Magazine van december 2018Na lang zwoegen en zweten ligt er weer een winters Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel voor je klaar met maar liefst 60 bladzijden dik. Je kunt dus de komende feestdagen vooruit.Het is nummer 1 jaargang 15 maar liefst! Het magazine bevat diverse onderwerpen die spelen in ieders leven naast onderwerpen die horen bij jong zijn en een lichamelijke handicap of chronische ziekte hebben. In dit magazine is de rode draad het wel of niet kunnen dragen van kleding en zo nodig alternatieven vinden. In het magazine staan drie grote interviews met powermensen. Frank Sanders kennen veel mensen van WheelChair Mafia, de man die met zwarte humor en een gezonde dosis zelfspot moeilijkheden van rolstoelers onder de aandacht brengt. Anjana Gort heeft veel bergen beklommen waar het geloof haar bij ondersteund heeft. Ze heeft een nieuwe invulling aan haar leven kunnen geven door onder andere het fokken van Shetland Sheepdogs. Alicia de Groot vertelt het verhaal achter haar merk MOS; kleding voor de zittende mens. In het interview met de meiden achter het trouwmagazine van Girls of Honour staan niet alleen de standaard mooie bruiden, maar ook mensen met een handicap die mooi zijn omdat ze zijn wie ze zijn.
 

Inhoud
Verder ontbreken zeker niet de nodige recensies over boeken, een film en App’s. Ook komt leuk en gezellig samen knutselwerk aanbod. Karen vertelt over haar eerste bezoek aan de zee met een  CadWeazle in Texel. Esther vertelt over wat carnaval voor haar betekent. Mia maakt met de Limburgse dames veel naai-, hand- en breiwerk waaronder kaartenhouders waardoor je makkelijk kaarten kunt vasthouden als je last van je handen hebt. Tamara kan hierdoor weer kaarten met haar kinderen. Sanne vertelt verder over het verhuizen en over haar hobby puzzelen. Johan zoekt niet steeds meer de gesprekken op om over eventuele behandelingen te praten. Elvire vertelt over anders omgaan met haar ziekte. Veroni dicht over het overlijden van haar hulphond en over omgaan met mensen die van een kleine tijdelijke pijn een grote maken. Het magazine is erg mooi professioneel door Johan opgemaakt met mooie foto’s van Tjeerd Knier en illustraties van Paul Stoel en FunExperts die het afronden. We willen iedereen bedanken die aan dit magazine heeft mee gedaan.

Wil je dit exclusieve Mobiel Magazine in je mailbox ontvangen, meld je dan gratis aan via je e-mailadres. 

Bijdragen
Wil je ook een bijdrage leveren aan het Mobiel Magazine of wil je je aanmelden om geïnterviewd te worden, mail dan naar mm@intermobiel.com  

We zijn altijd op zoek naar mensen die willen schrijven voor het magazine of die hun verhaal willen delen. Ook redactievrijwilligers (ook zonder handicap) die mensen willen interviewen zijn van harte welkom.

Groetjes namens de redactie van het Mobiel Magazine

van Stichting Intermobiel

www.intermobiel.com