Stichting Intermobiel

Intermobiel in de race voor deelname aan de Rabobank Clubkas campagne

rabobankIntermobiel in de race voor deelname aan de Rabobank Clubkas campagne
Stichting Intermobiel heeft zich aangemeld aan de Rabobank clubkas campagne in de regio Arnhem en omstreken.  Mensen in deze regio die lid zijn van de Rabobank kunnen op goede doelen stemmen waaronder Intermobiel. Als het goede doel tien stemmen heeft, mag het deelnemen.

Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Arnhem en Omstreken het verenigingsleven in de volgende gemeenten: Arnhem, Duiven, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar en de plaatsen: Didam, Loil en Nieuw-Dijk. Wij stellen een deel van onze winst hiervoor beschikbaar. In 2019 is dit een bedrag van € 200.000,-. De leden van onze bank bepalen hoe dit bedrag verdeeld wordt.

De leden van de bank brengen hun stem uit op hun favoriete club. Ieder lid ontvangt hiervoor vijf stemcodes. Er mogen maximaal 2 stemcodes per club worden uitgebracht. Elke stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De leden die mogen stemmen, ontvangen voorafgaand aan de stemperiode een persoonlijke code en uitleg over de stemperiode. De stemperiode is van maandag 2 september tot en met maandag 16 september 2019

De basisgedachte van de campagne is dat leden van Rabobank zo inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven in het werkgebied.