Stichting Intermobiel

Leven in de brouwerij in Nederhorst den Berg voor Stichting Intermobiel

 leven in de brouwerij voor Stichting Intermobiel

Op zaterdag 21 september 2019 is voor de eerste keer leven in de brouwerij plaatsgevonden. Het was een geslaagde informatieve middag die geopend werd door Intermobiel ambassadeur Javier Guzman die ook twee korte shows heeft gevonden. We willen iedereen van leven in de brouwerij bedanken die heeft meegeholpen en ook iedereen die namens Stichting Intermobiel heeft geholpen. Het heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

=================================================================================================

Bij gezond leven hoort ook een beetje dagdromen
Ze bieden lokale organisaties en particulieren een platform om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Alle  activiteiten die iets bijdragen aan gezondheid in de breedste zin des woords zijn welkom. Op zaterdag 21 september staat Sportlokaal in Nederhorst van den Berg van 15.00 tot 17.00 tot  je beschikking.  Als je er wilt staan, betaal je geen huur maar je doet een financiĆ«le bijdrage aan Stichting Intermobiel. Edwin de Meijer, bestuurslid, is de motor achter deze actie voor Intermobiel. In het volgend magazine meer over deze dag en het opgehaalde bedrag.

Intermobiel is erg blij dat dit wordt voor de stichting wordt georganiseerd. We wensen de organisatoren ook veel succes en ook plezier om dit alles te regelen. Updates volgen op de website en in het Mobiel Magazine.

Bezoek voor meer informatie https://www.facebook.com/Leven-in-de-Brouwerij-421806195034951/