Stichting Intermobiel

Een zomers Mobiel Magazine ligt voor je klaar

Voorzijde Mobiel Magazine nummer 2 jaargang 15Een zomers dik Mobiel Magazine ligt voor je klaar waar hard voor gezweet is. De samenstelling is heel divers. Er staat een interview in met powervrouw Hanneke die in een elektrische rolstoel zit en met veel passie aan zeilen doet. Jolet schrijft over de mooie rondreis met haar gezin door Estland, Letland en Litouwen. Het is geen alledaagse reisbestemming maar zeker de moeite waard. Sanne schrijft haar vervolg op samenwonen en over goedbedoelde adviezen die niet altijd leuk zijn. Johan schrijft over de grote invloed van een dieet met fysiofitness op zijn fysieke toestand en de rockopera Jesus Christ Superstar. Fons schrijft over verbonden zijn en over wegvliegen, even weg kunnen omdat alles even te veel kan zijn.

 

Veroni schrijft over de invulling van een digitale tante zijn en hoe blij ze is met haar nieuwe pyjama’s. Als je fysiek beperkt bent en aanrakingspijn hebt, krijgt een pyjama een andere betekenis. We zijn blij met een nieuwe column van Lilian en met de eerste bijdrage van de Apple Coach over de assistent Siri, die meer voor onze doelgroep kan dan we denken. Tamara schrijft onder meer over haar daith piercing die ze heeft laten inbrengen voor migraine. Opvoeden komt op verschillende manieren door verschillende mensen aan bod. Verder zijn er diverse recensies te lezen van films, boeken tot een nieuwe Womanizer premium. Vraagbaak tandarts Herma komt met tips en ervaringen aan bod over elektronisch raggen en smelttabletten voor de droge mond die Veroni getest heeft voor een recensie. Tevens is het magazine weer mooi geïllustreerd door Paul Stoel en Fun Experts.
 

Lezen
Heb je zin om te beginnen met lezen meld je dan aan
via deze link Dat kun je zelf doen via deze link http://www.intermobiel.com/Nieuws/Aanmelden-Nieuwsbrief/
  

Bijdragen
Wil je ook een bijdrage leveren aan het Mobiel Magazine of wil je je aanmelden om geïnterviewd te worden, mail dan naar mm@intermobiel.com  
 

We zijn altijd op zoek naar mensen die willen schrijven voor het magazine of die hun verhaal willen delen. Ook redactievrijwilligers (ook zonder handicap) die mensen willen interviewen zijn van harte welkom.
 Steun
Vind je dat Intermobiel goed werk verricht? Zonder ludieke acties, sponsoren, giften en donateurs is het onmogelijk om dit te doen. Wordt ook donateur vanaf € 2,- per maand en download dit formulier http://www.intermobiel.com/uploaded_files/inlineitem/doorlopende_machtiging_per_maand_v2015.doc op onze website om Intermobiel te laten blijven staan. Een gift is ook altijd welkom op NL65RABO0361114850.
 

We wensen je een fijne zomer toe!

Veel lees- en kijkplezier gewenst!

Groetjes van de redactie van het Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel

mm@intermobiel.com
http://www.intermobiel.com